LifeStyle

Uscare și igienizare eficentă cu produse de unică folosință din hârtie

Trăim într-o lume în care dezvoltarea și răspândirea bacteriilor se face extrem de ușor, atât prin aer, atingere, cât și prin apă. Apa este un mediu rapid și ideal de transmitere a bacteriilor, facilitând îmbolnăvirea. Fie că este vorba despre mâini, corp sau diferite suprafețe, uscarea corespunzătoare cu produse din hârtie de unică folosință este esențială pentru o curățare și igienizare eficientă și de lungă durată.

Cercetătorii atrag atenția că uscatul mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci și bacteriile. Aceștia au realizat un experiment prin care au numărat numărul de bacterii de pe vârfurile degetelor unor persoane care s-au uscat cu prosoape de hârtie și cu uscătoare de mâini cu aer cald. Astfel, oamenii de știință au ajuns la concluzia că înăuntrul uscătoarelor de mâini se află o mulțime de bacterii, care trăiesc și se înmulțesc foarte ușor în mediul cald și umed. Aerul poartă aceste bacterii pe mâinile ude ale oamenilor, ceea e reprezintă un mediu ideal de transmisie a lor. Concluzia cercetătorilor este că uscarea mâinilor folosind prosoapele de hârtie reduce numărul bacteriilor cu 40-60%, în timp ce uscătoarele de mâini cresc numărul bacteriilor, în medie, cu 250%. Mai mult decât atât, studiile arată ca mainile ude transferă de 1.000 de ori mai multe bacterii de pe o suprafață pe alta, decât mâinile uscate.

 

Pentru a evita răspândirea microbilor, cele mai eficiente produse de unica folosință sunt prosoapele din hârtie sau rolele din hârtie. Fiind extrem de delicate cu pielea și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, produsele din hârtie se remarcă printr-o eficiență sporită în uscarea mâinilor. Prosoapele din hârtie de tip prosop de unică folosință pot fi utilizate în domenii de activitate diverse precum saloane de înfrumusețare, centre medicale, restaurente, laboratoare și nu numai. Specialiștii accentuează în recomandările lor, în primul rând, aspectul de unică folosinţă. Acesta este esențial pentru a evita o transmitere a germenilor.

 

Unele dintre spațiile în care bacteriile se regăsesc într-un numar foarte mare și se răspândesc cu o viteză ieșită din comun sunt spitalele, clinicile și centrele de înfrumusețare. Infecţiile preluate din aceste spații sunt cauzate de microorganisme diverse, precum bacterii, virusuri şi fungi. Pentru a evita răspândirea acestor microorganisme, este esențială utilizarea rolelor medicale de unică folosință. Cearceafurile medicale se utilizează pentru protejarea canapelelor de consultație. Acestea au un rol important în igiena pacientului, astfel încât fiecare pacient este protejat la contactul cu mobilierul medical. Rolele din hârtie medicale de tip cearceaf pot fi simple sau tratate antimicrobian. Acestea sunt  recomandate pentru utilizarea în clinici și cabinete medicale, cabinete stomatologice, saloane de masaj, salone de tatuaj, centre spa, saloane de cosmetică și înfrumusețare.

Mai mult decât utilizarea produselor din hârtie de unică folosință în igiena personală, pentru a evita răspândirea germenilor, este esențială utilizarea lor și pentru curățarea și iginizarea temeinică a spațiilor de lucru. Pentru a respecta cele mai înalte standarde de igienă în mod permanent şi eficient, este necasară utilizarea unei game largi de produse dezinfectante pentru suprafețe și ulterior, uscarea lor tot cu produse din hârtie de unică folosință, precum rolele industriale. Rolele de hârtie tip industriale au o capacitate ridicată de absorbtie a lichidelor, uleiurilor și grăsimilor. Rolele sunt ideale pentru utilizarea în industria ușoara și procesarea alimentelor. Acestea pot fi folosinte în fabricile de alimente şi băuturi, spitale şi instituţii de îngrijire a sănătăţii, bucătării, spaţii alimentare, restaurante şi unităţi din sectorul agricol.

Sănătatea și menținerea unui sistem imunitar puternic sunt esențiale pentru un stil de viață sănătos. De aceea, este foarte important să ținem cont de normele de igienă necesare oricărui spațiu cu care interacționăm și să folosim produse de cea mai înaltă calitate.

 

Description: ../Intermed_220550a.jpg

Description: ../hands-drying-w-paper-towel.jpgDescription: ../asset.229277.jpgDescription: ../LE.jpg

Related posts

Desert: inghetata de afine

Adina Meyers

De la lume adunate…4

Adina Meyers

Arhitectura si ambianta

Adina Meyers