LifeStyle

Unic pe piața home&deco din România: Doi ani fără grija țânțarilor cu DEKO Professional Anti-țânțari

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, a introdus pe piața home&deco un produs unic în România: Pudra Anti-țânțari Deko Professional, produs pentru tavane cu acțiune insecticidă de combatere a țânțarilor. Este vorba de un amestec sub formă de pulbere cu biocizi încapsulați care, în combinație cu apa, devine emulsie, se aplică ușor și se usucă rapid.

Biocizii încapsulați formează o peliculă ce combate țânțarii sau alte insecte zburătoare, ei eliberându-se treptat, timpul de eficacitate fiind de doi ani. În plus, produsul formează o peliculă de permeabilitate ridicată la vaporii de apă, astfel eliminându-se pericolul formării condensului și igrasiei.

„Inovația este una din principalele noastre preocupări la Policolor. Așa am ajuns să avem pe piață acest produs revoluționar, o soluție profesională din gama specializată DEKO. Pudra anti-țânțari protejează de o problemă atât de sâcâitoare, cu care probabil fiecare dintre noi s-a întâlnit și pentru care nu existau încă soluții eficace pe termen lung. Acest produs unic este conceput special pentru a anihila instantaneu țânțarii, se aplică o dată la doi ani pe tavan și nu este periculos pentru animalele de companie”, declară Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.


      –  Produsul se mixează cu apă, iar emulsia formată se aplică cu trafaletul pe tavan, peste vopsea;

      –  Deko Anti-țânțari acționează continuu timp de doi ani, anihilând țânțarii și alte insecte;

      –  Produsul este avizat de Ministerul Sănătății, nu afectează oamenii, animalele de companie sau plantele de apartament. 


Este soluția alternativă și de lungă durată, față de sprayuri, aparate anti-țânțari pentru priză sau inestetica plasă de la ferestre, care nu poate fi folosită întotdeauna. Deko Pudră Anti-țânțari pentru tavane este un produs ideal de folosit pentru locuințele aflate în zonele cu acumulări de apă statică, respectiv în zone cu lacuri, mlaștini sau delte. Este disponibilă în ambalaje de 1,5 kg, din care rezultă 2,1 l vopsea. Pudra se folosește doar în amestec cu apa, în raport de 1:1 (1,5 litri apă pentru o găleată cu 1,5 kg pudră), omogenizând cu bormașina cu mixer. Lichidul obținut se poate utiliza în maximum 30 de zile, iar suprafața pe care se aplică trebuie să fie perfect uscată, curățată de orice impurități sau porțiuni neaderente, și să fie lipsită de mucegai.

Produsul este disponibil la nivel național în magazinele DEDEMAN. 

Related posts

Proges lanseaza concursul online “camera de craciun 2009” pe facebook

Adina Meyers

Doamnelor, primăvara asta, la muzică, se poartă vintage: trupa Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti, în 16 mai 2018

Adina Meyers

Decor autentic romanesc: lingura cioplita, simboluri si valori traditionale

Adina Meyers