LifeStyle

Agriro Fresh, 12 ani de prezenta pe piata din Romania

Intr-un cadru festiv, alaturi de unii dintre cei mai mari retaileri ai pietii de profil: Metro, Selgros, Cora, parteneri de afaceri si reprezentanti ai companiei, in data de 23 mai, la Casa di David, Agriro Fresh a organizat un eveniment spectaculos, pentru a marca cei 12 ani de activitate sustinuta.

In cadrul evenimentului, CHEF Cezar, brand ambasador Agriro Fresh, a pregatit o demonstratie culinara cu preparate savuroase, puse in valoare de plantele aromatice Agriro Fresh. Acesta a incantat audienta, evidentiind calitatile plantelor aromatice proaspete, a subliniat rolul salatelor, germenilor si al mirodeniilor pentru o alimentatie sanatoasa si in mentinerea unui stil de viata activ.

Portofoliul Agriro Fresh cuprinde 64 produse, structurate in doua categorii:  Master Green sub umbrela caruia regasim o gama variata de plante aromatice proaspete (rozmarin, menta, busuioc, cimbru, oregano, etc.) si Oliveris – salate “ready to eat”, mix-uri de salate gata preparate in diferite combinatii. Un atu important al acestor produse este prospetimea si faptul ca prin procesul de prelucrare utilizat se pastreaza intacte gustul si proprietatile intrinseci ale plantelor.

Cu totii ne dorim mai mult timp pentru noi insine. Suntem pe fuga si totusi vrem sa ne hranim sanatos. Fie ca suntem acasa sau in pauza de masa, salatele “ready to eat” de la Agriro Fresh sunt solutia ideala pentru un pranz la birou sau o cina usoara acasa. Astfel, sunt eliminate complicatiile pragatirii unei mese sanatoase, dar in acelasi timp rapide. 

“Produsele Agriro Fresh sunt mai mult decat optiuni pentru o alimentatie sanatoasa – sunt o solutie pentru o viata activa. Proaspete, pregatite cu meticulozitate in spalare si ambalare, grija pentru mediul inconjurator, sunt elemente definitorii, ce ne-au insotit in permanenta pe parcursul acestor ani”. Cosmina Mahara, General Manager Agriro Fresh.

Related posts

(P) Celebritățile filmului românesc vor străluci pe covorul roșu la Gala Premiilor UCIN 2017

Adina Meyers

5togo deschide AXA București – Pitești – Craiova – Timișoara

Adina Meyers

Comunicarea este subliniata favorabil cand se folosesc sisteme de conferinta moderne

Adina Meyers