LifeStyle

Un mod de a face viata mai speciala? Sa dormim bine! Morfeus, 50 de ani de saltele pentru o viata speciala

Din anul 1962 Morfeus ajuta oamenii sa doarma mai bine, aducand in fiecare noapte in viata lor bucuria si confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din lume.

Datorita patrimoniului enorm de cunostinte si experienta, dar si cu sprijinul unor importante institutii de ergonomie, cercetare stiintifica asupra somnului si de testare, designeri de renume international, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit tot mai avansate in materiale, tehnologii si design.

Salteaua Anais

Salteaua Anais reprezinta topul calitatii pentru un somn sanatos. Anais beneficiaza de structura si solutiile tehnice brevetate, poate fi echipata cu doua din husele System Plus: D-Tech F-One by Pininfarina (tesatura elastica BioCeramic SilverSave are in componenta un amestec de cristale minerale bio ceramice si ioni puri de argint SilverSave; reduce consumul de calorii si energie fizica de care corpul uman are nevoie in timpul somnului, ajutand la regenerarea celulara si totodata garanteaza cele mai bune conditii igienice si antialergice) sau Silversave Cashmere Breeze3D (tesatura elastica Silversave®Cashmere -fibra imbogatita cu ioni puri de argint, antistres, antialergica, mentine temperatura corpului constanta).

Sistemul "Breeze 3D" introdus intre structura saltelei si husa este o tesatura 3D volumetrica care protejeaza structura si mentine un microclimat ideal si uscat in orice anotimp.

Structura exclusiva brevetata a saltelei Anais este compusa din patru straturi de confort si sustinere ergonomica:

1. strat de confort in EcoMemory profil Ergo 3D cu orificii de aerisire (pe latura de iarna) care se modeleaza sub formele corpului in baza greutatii si temperaturii corpului.

2. strat central de sustinere in Aquacell Essence cu Airbellows Dream-Away in zona centrala a placii, garanteaza o aerisire permanenta in interiorul saltelei, mentine corpul intr-un perfect echilibru ergonomic si ajuta persoana sa se intoarca in timpul somnului fara sa iroseasca energie si fara prea mult efort.

3. strat central de sustinere in Aquacell Essence Evo cu elasticitate ridicata.
4. strat de confort in Aquacell Essence cu profil Ergo 3D (pe latura de vara). Sistemul Dream-Away este primul in Elvetia pentru saltelele de calitate superioara. Institutul de igiena si fiziologie a somnului IHA din Zurich a efectuat un test comparativ pentru saltele, sistemul Dream-Away System calificandu-se pe primul loc pentru cele mai bune saltele.

Salteaua Opera – un nou standard al confortului

Opera este o saltea cu structura Micro-Pocket 1600, cu portanta ridicata plus strat de confort in EcoMemory (pe latura de iarna), fixa. Latura de iarna are un strat de confort in EcoMemory (material termo-viscoelastic pe baza de polimeri bio-derivati din uleiuri esentiale de origine vegetala) imbinat cu fibra PolyFill pentru a crea o "perna de aer", astfel evitand compresiile excesive asupra corpului.

Pretioasa tesatura Silversave (fire imbogatite cu ioni puri de argint) este naturala antialergica, antistatica, antistres si mentine temperatura corpului constanta. Caracteristicile sunt permanente pe toata durata de utilizare a produsului. Opera se bazeaza pe excelentele caracteristici tehnice ale structurii compusa din micro-arcuri impachetate cu portanta ridicata (aproximativ 1600 de micro-arcuri in versiune matrimoniala) cu miscare independenta si sustinere diferentiata pentru diferite zone ale corpului oferind un confort superior in timpul somnului.

 

 

 

Related posts

7 aplicații pentru a vă organiza mai ușor

Adina Meyers

BMW-ul Regelui Mihai I la licitatie

Adina Meyers

Petrecerea de casă nouă. Cum să imortalizezi cele mai frumoase momente?

Adina Meyers