LifeStyle

Teatru în spaţiu neconvenţional la Goldart

La sediul Goldart, galeria s-a transformat, pentru o seară, în sală de spectacole. Este deja o tradiţie ca, o dată pe lună, aici să se joace diferite piese, unicul scop fiind susţinerea tinerilor artişti. Intrarea este gratuită şi, prin toate aceste evenimente se încearcă promovarea valorilor şi a culturii româneşti.

Decorul piesei “Rendez-vous” s-a integrat perfect alături de tablouri semnate de Iser sau Grigorescu, iar spectatorii au putut astfel să se bucure de obiectele expuse, dar şi de piesa de teatru jucată impecabil.

“Rendez-vous” este o adaptare a piesei “The Mistress of Wholesome” a autorului Jacob M. Appel care a primitîn 2008 premiul “Writer’s Digest”.

Tema este falsitatea relaţiilor dintre oameni, modul în care aceştia se raportează la această stare şi felul în care fiecare persoană se transformă în situaţiile critice. Este o radiografie a relaţiilor interumane, a relaţiilor dintre soţ-soţie, soţ-amantă, soţie-amantă. Întreaga piesă este jucată de către personaje feminine, însă prezenţa masculină se simte foarte puternic din dialogurile acestora.

 

 

 

Related posts

Sean Paul a înscris Bucureștiul pe harta Mad Love Europe Tour

Adina Meyers

Dăm start primăverii la Gymboland cu ateliere creative pentru cei mici!

Adina Meyers

Revista Casa Mea va invita la AMBIENT EXPO 2016!

Adina Meyers