Amenajari Interioare

Un fier de călcat bine ales – soluția pentru haine cu un aspect îngrijit

Principalele elemente demne de luat în seamă atunci când cumperi un fier de călcat sunt: talpa metalică, termostatul cu buton de reglare a temperaturii, rezervorul de apă, vaporizatorul și lampa de control.

Termostatul menține temperatura dorită/optimă fiecărui tip de material în parte, iar lampa de control stă aprinsă în momentele în care aparatul se încălzește.

Puterea electrica este exprimată in W (wati). Valorile oscilează între 1.000 si 2.400 W. Sunt recomandate fiarele care au cel puțin 1.600 W.

Talpa fierului de călcat poate fi realizată din oțel inoxidabil, aluminiu, oțel cromat și teflon. Specialiștii le recomandă pe cele din oțel inoxidabil. 

Aparatele sunt dotate cu vaporizator și dispozitiv de pulverizare a apei, necesare mai ales în cazul hainelor foarte șifonate. Capacitatea rezervorului variază între 0.14 si 0.45 l. Un rezervor mai mare prezintă avantajul că se umple mai rar și nu trebuie să aștepți regenerarea jetului de abur. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Decoruri cu mobilier din sticla – Arhitectura moderna se bucura de avantajele utilizarii sticlei in proiectele de design interior

Adina Meyers

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Adina Meyers

Ce combinații de gresie și faianță să alegi pentru baia ta?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe