Produsele se schimba, obiceiurile bune raman. Pentru casa si bucataria ta, vrei doar produse de calitate, iar pentru asta trebuie sa stii exact ce sa alegi dintr-o mare de oferte existente pe piata.

Iata cateva indicii pentru ca tu sa iei decizii fara urma de indoiala.

Pyramis pentru casa si bucataria ta.

Pentru cei care inca nu stiu, Pyramis este o companie grecească de produse dedicate bucătăriei, cu o vechime pe piata, de mai bine de 60 de ani.

In România, vorbim de SC PYRAMIS România SRL, cu un proiect dedicat casei si bucatariei, www.casasibucataria.ro, rezultat al pasiunii pentru tot ceea ce ține de casă și, în special, de bucătărie.

Pe piaţa autohtonă de 14 ani, propune în tot acest timp, produse calitative, funcţionale, adaptate pieţei din România. Pyramis România este activă pe piaţa naţională prin magazinul său de prezentare deschis în Otopeni, prin distribuitori autorizaţi, prin numeroşi producători de mobilă din toată ţara, precum şi prin intermediul marilor lanţuri de magazine Praktiker, Bricostore, Mr. Bircolage, Leroy Merlin, Dedeman, Arabesque, Mobexpert.

casasibucataria.ro devine soluția completă pentru utilarea bucătăriei, oferindu-i personalitate, stil și eleganță.

Pe casasibucataria.ro gasesti o gama variata de produse, peste 900 de produse, produse originale fabricate in Grecia si Italia, care se regasesc si in oferte promotionale, oferte cu pofta de schimbare, pe tot parcursul anului. Preturile variaza intre 45.99 lei si 12.000 lei, in functie de produs, functionalitati, promotii existente, iar discount-urile pot depasi chiar si 31%.

La categoria electrocasnice, oferta de produse este generoasa: cafetiere, expressoare, expressoare automate, fierbatoare electrice, prajitoare de paine, friteuze, aparate de facut sandvisuri si gratare electrice, storcatoare de citrice, blendere, mixere si roboti de bucatarie, fiare de calcat, aparate de gatit.

Iata cateva produse pe care le poti comanda online de pe casasibucataria.ro: cafetiere Pyramis sau DeLonghi,  Espressor DeLonghi,  Espressor automat DeLonghi, Fierbator electric Pyramis sau DeLonghi, Blender de mana Pyramis, Prajitor de paine DeLonghi, Multicooker DeLonghi, Mixer de mana, Mixer cu bol, Robot de bucatarie, Blender vertical, Blender de masa, Fier de calcat talpa inox, antipicurare si anticalcar, putere 2600W sau putere 2200W, Fierbator electronic pentru oua, Multicooker Oursson cu Gatire sub presiune sau la aburi.

Este foarte important de stiut ca multe dintre produsele casasibucataria.ro, au garantie pe viata.

Pe langa electrocasnice, pa casasibucataria.ro gasiti o gama variata de alte produse pentru bucatarie: hote, chiuvete, cuptoare, plite etc.

Ceea ce oferă casasibucataria.ro este mai mult decât produse destinate bucătăriei sau băii, reprezinta oportunitatea pe care fiecare dintre noi o gaseste cu prisosinta, pentru a transforma lumea în care trăieste, intr-una mai frumoasa, mai prietenoasa, mai apropiata.

Pyramis investeste in oameni, in tehnologie pentru a pastra o evolutie constanta si o continua dezvoltare.

Related posts

Sfaturi pentru alegerea parchetului laminat

Adina Meyers

Trucuri: Cum aduci răcoarea în casă

Adina Meyers

Merita sa investesti intr-o masina de spalat rufe cu uscator? Afla care sunt avantajele si dezavantajele sale

Adina Meyers