Toti am visat cand eram copii ca vrem sa avem un loc al nostru in care putem sta linistiti si in care putem visa la basmele copilariei. Dar pentru aceste lucruri, trebuia sa avem un dormitor confortabil. Din fericire, copiilor din ziua de azi, le putem aranja dormitoare colorate in foarte multe nuante si le putem accesoriza cu lenjerii de pat in multiple culori

Copiii sunt cel mai greu de multumit atunci cand vine vorba de aranjarea camerelor lor. Uneori vor sa aiba pereti colorati sau lenjerii de pat cu diferiti super-eroi. Din fericire, aceste doua optiuni pot fi usor obtinute de parinti.

Accesorii colorate pentru dormitor / Foto: www.bonami.ro


Peretii pot fi zugraviti relativ usor, dar treaba cu adevarat usoara este cumpararea lenjeriile de pat colorate, parintii putand alege din diverse locuri, magazine si site-uri precum Bonami.ro.

Lenjeriile de pat colorate cu diverse modele si culori sunt preferatele copiilor pentru ca basmele sau animatiile ii atrag mereu, iar camerele colorate aprins aprind imaginatia celor mici.

Accesorii colorate pentru dormitor / Foto: www.bonami.ro


Spre exemplu, daca  celui mic ii plac broscutele, putem alege un set de pat colorat in verde aprins si cu broscute desenate pe piesele setului. Asemenea seturi pot fi gasite pe Bonami.ro, iar preturile lor difera in functie de material, marime sau model.

Accesorii colorate pentru dormitor / Foto: www.bonami.ro


Lenjeriile de pat pentru dormitoarele copiilor trebuie sa fie create special pentru cel mic, materialul vel mai bun pentru ei fiind bumbacul. De asemenea, ele trebuie sa nu aiba accesorii sau obiecte care pot il pot rani pe cel mic.

Daca vrei sa alegi lenjerii de pat pentru copii care prefera sa se joace cu masinute sau cu alte asemenea obiecte, stai fara grija. Pe piata se gasesc destul de multe astfel de modele, iar pe www.bonami.ro gasiti accesorii colorate pentru dormitor la cele mai bune preturi

Related posts

Cum să montezi plăcile ceramice

Adina Meyers

Cum să montezi pavajul – instrucțiuni pas cu pas

Adina Meyers

Cum să scapi de buruieni fără să folosești chimicale

Adina Meyers