Amenajari Interioare

Ignifugare.eu – Detectoarele cu senzori de fum pentru prevenirea incendiilor

Protejarea si siguranta cladirilor impotriva incendiilor este necesara si accesibila oricui, gratie tehnologiei avansate care caracterizeaza perioada in care traim.

Dectoarele cu senzori de fum au fost create special pentru a preveni incendiile, devenind si cea mai eficienta metoda.

Ignifugare.eu este o companie cu experienta in domeniu, iar misiunea sa principala  consta in prestarea de servicii si asigurarea celor mai bune oferte pentru produse de calitate dedicate sigurantei, in caz de incendiu, in conformitate cu solicitarile clientilor.

Cum functioneaza detectoarele cu senzori de fum?

In ceea ce priveste detectarea incendiilor, exista anumiti indicatori care determina prezenta focului si gradul de pericol: fumul si caldura (sau cresterea valorilor de temperatura).

Drept urmare, prevenirea raspandirii tine de durata de timp in care acesti indicatori sunt detectati.

Ignifugare.eu comercializeaza dispozitive si detectoare cu senzori de fum pentru a depista in timp util un incendiu. Senzorii cu care sunt prevazute aceste detectoare raspund la fumul rezultat in urma procesului de ardere.

In momentul activarii acestor senzori, sunt transmise semnale panoului de control anitiincendiu sau, cel mai frecvent, sistemelor de alarma optice si vizuale continute de detectoarele cu senzori.

Prezenta si actiunea acestor detectoare cu senzori de fum le permit utilizatorilor spatiilor afectate sunt alertati cu privire la un incendiu, inca din faza lui incipienta si pot astfel sa controleze si stopeze extinderea acestuia prin aplicarea masurilor pentru stingere.

Cum se monteaza detectoarele cu senzori de fum?

Spatiile comerciale, cladirile de birouri si, in general, toate institutiile sunt obligate prin lege sa determine cel mai inalt nivel de siguranta si protectie impotriva incendiilor.

Cat despre detectoarele cu senzori de fum, acestea sunt din ce in ce mai prezente in toate spatiile publice, hoteluri, dar sunt o optiune viabila si recomandata pentru persoanele fizice, pentru ansamblurile rezidentiale etc.

Specialistii firmei Ignifugare.eu efectueaza toate operatiunile de montare a acestor detectoare, cel mai frecvent pe tavanul spatiilor, iar amplasarea lor este posibila si pe suprafata peretilor din incaperi.

Consultantii Ignifugare.eu se vor ocupa de toate aspectele ce tin de montare: dupa stabilirea locului de montat, detectoarele sunt fixate cu ajutorul unor suruburi, acestea fiind alimentate fie de la o sursa de tip retea sau cu ajutorul bateriilor. In acest ultim caz, se recomanda inlocuirea bateriilor ori de cate ori este nevoie.

Un alt aspect de luat in considerare atunci cand se efectueaza montarea detectoarelor cu senzori de fum este pozitionarea corecta si a acestora, pentru a evita alarmele false.

Ignifugare.eu recomanda in acest sens evitarea amplasarii acestora in apropierea unei surse de aburi (de exemplu, in bucatarii) sau unde sunt prezente gaze de asapament.

Atunci cand aveti in vedere asigurarea impotriva incendiilor a unui anumit spatiu, este important sa lucrati doar cu specialisti in domeniu, pentru a fi siguri de sistemul de protectie pe care il achizitionati, precum si de calitatea acestora.

Ignifugare.eu este o companie experimentata, ai caror consultanti si specialisti sunt cei mai potriviti pentru lucrari performante, completate de tehnologia moderna pe care o pun la dispozitie prin produsele oferite clientilor.

Accesati website-ul ignifugare.eu pentru a va documenta cu privire la serviciile oferite de compani si garantia produselor pentru rezultate de lunga durata.

Pentru a identifica solutia care se potriveste spatiului vizat, consultantii Ignifugare.eu va stau la dispozitie, programul de lucru al companiei fiind:

NON STOP

Contact

Telefon: 0722.672.774

E-mail: office@ignifugare.eu

Adresa: Str.Concordiei Nr.5, Sector 4, Bucuresti.

Related posts

Un cămin urban

Adina Meyers

Paravane pentru calorifere

Adina Meyers

Un conac bucovinean modern

Adina Meyers