Home LifeStyle Practic

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Telefoanele noi sunt pe cât de performante, pe atât de fragile.

Orice moment de neatenție poate cauza pagube importante, de aceea propunem utilizatorilor un ghid de bune practici, despre cum trebuie protejate telefoanele mobile în perioada de vară, dar și ce tipuri de accesorii ajută la protejarea telefonului mobil.

Evitați utilizarea intensivă a smartphone-urilor

Riscul ca unele componente să se supraîncălzească și să cedeze crește atunci când temperatura ambientală depășește 30 de grade Celsius și telefoanele sunt folosite neîntrerupt pentru o perioadă mai lungă de timp.

Evitați expunerea telefoanelor mobile în lumina directă a soarelui

Expunerea îndelungată la soare a smartphone-urilor mărește riscul de supraîncălzire, poate produce creșterea în volum a bateriei, care poate deteriora și alte componente. În plus, lumina puternică a soarelui produce efecte adverse asupra display-ului. Totodată, încălzirea rapidă a telefonului reduce durata de folosință și performanțele acestuia.

Achiziționați o husă și o folie de protecție

La plajă și în călătoriile offroad, spre exemplu, particulele de nisip și de praf pot zgâria suprafața sticlei protectoare cu care sunt prevăzute smartphone-urile.

Evitați producerea de șocuri mecanice

Stilul de viață mai activ, specific perioadei de vară, atrage după sine și o incidență mai are a defecțiunilor telefoanelor ca urmare a șocurilor mecanice. Pentru o vară lipsită de griji, utilizarea unei huse de tip bumper, care absoarbe șocurile mecanice, reprezintă cea mai bună soluție de protecție pentru telefoanele mobile;

Evitați contactul telefonului cu apa

Vara, crește și frecvența situațiilor prin care telefoanele mobile ajung accidental în apă. De aceea, este recomandă folosirea unei huse care conferă telefonului rezistentă la apă, fie achiziția unuia dintre modelele de telefoane mobile rezistente la apă, la praf și la șocuri.

Related posts

Tigla ceramica Tondach la olimpiada de iarna din 2014

Adina Meyers

La aniversarea de 120 de ani, Miele lansează cea mai curajoasă politică de retur

Adina Meyers

Eleganta de Monaco la tine in gradina!

Adina Meyers