LifeStyle Retete

Un desert racoritor? Iata ce idei are Tefal Masterchef Gourmet!

Vara inca ne bucura cu voiosia zilelor insorite, iar aceasta este perioada perfecta pentru a petrece mai mult timp in mijlocul naturii alaturi de cei dragi. Se apropie sarbatoarea Sfintei Marii, iar daca aceasta zi te-a prins acasa, nu in vacanta, atunci poti sa-i aduni pe cei dragi la o masa savuroasa, in ton cu ultimele zile de vara.

Delicii culinare gustoase, savoarea preparatelor pregatite cu dragoste, acestea sunt ingredientele unei mese festive alaturi de familie si prieteni. Daca te sperie gandul ca timpul este limitat si nu vei apuca sa pregatesti ceva delicios, sanatos si rapid pentru invitatii tai, Masterchef Gourmet de la Tefal te scoate din incurcatura, pentru ca tu sa te poti ocupa de ultimele detalii pentru intampinarea celor dragi.

Maestru in prepararea celor mai gustoase delicii culinare in cel mai scurt timp, cu o precizie uimitoare, robotul de bucatarie de la Tefal se ocupa de gatit in locul tau. De la creme si sosuri, pana la aluaturi usoare sau grele, Masterchef Gourmet iti usureaza sarcinile din bucatarie, fiind ajutorul pe care te poti baza oricand. Datorita miscarii planetare a capului de lucru si a ustensilelor de care dispune dispozitivul, vei obtine compozitii omogene in doar cateva clipe. Cele trei instrumente de patiserie ale robotului – tel, malaxor, mixer – te vor ajuta sa pregatesti cele mai delicioase prajituri si aperitive fara ca tu sa depui prea mult efort. Mai mult, bolul din inox are o capacitate de 4 l care iti permite sa gatesti preparate gustoase pentru intreaga lista de invitati.

Pentru gustari sanatoase si rapide, robotul de bucatarie de la Tefal dispune de accesoriile ideale pentru ca tu sa le oferi celor dragi necesarul de substante nutritive: blenderul cu o capacitate de 1,5 l pregateste bauturi delicioase si racoritoare, iar cu ajutorul razatoarei cu 4 conuri poti razui sau felia perfect cruditatile pentru salate fresh si sanatoase.

Pentru ca este sezonul fructelor de padure, Masterchef Gourmet iti indulceste invitatii cu un desert racoritor, potrivit sezonului: Tarta delicioasa de afine.

Ingrediente:

– 1 kg afine

– 150 gr zahar

– 2 linguri amidon de porumb

– 350 gr faina

– 100 gr zahar pudra

– 100 gr unt

– 1 ou

– 1 galbenus

– sare

Mod de preparare:

Introducem in bolul robotului de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet, faina, sarea si zaharul pudra. Adaugam untul, oul intreg si galbenusul si amestecam cu ajutorul mixerului pana cand aceasta compozitie capata un aspect nisipos si incep sa se formeze bulgarasi. Strangem aluatul sub forma unei mingii, pe care o introducem in frigider timp de o ora. Dupa acest interval, intindem aluatul in forma de copt in care urmeaza sa pregatim desertul si il dam iar la rece. Intre timp, adaugam in bolul Masterchef Gourmet afinele cu zaharul si cele 2 linguri de amidon de porumb si amestecam cu ajutorul telului pana se formeaza o compozitie omogena. Aluatul se va introduce la cuptor timp de 15 min., nu inainte de a aseza deasupra lui o foaie de copt peste care vom pune o mica greutate – boabe de fasole, naut etc. Dupa acest interval, scoatem aluatul de la cuptor, peste care asezam afinele pregatite. Tarta se introduce din nou la cuptor pentru 30-35 min, apoi se lasa sa se raceasca pentru a putea fi servita alaturi de cei dragi.

Profita de zilele de vara si lasa deserturile si produsele de patiserie pe mana lui Masterchef Gourmet!

Related posts

Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac a inchiriat o vila istorica, de 820 mp, in zona Cismigiu

Adina Meyers

13 specialisti de top la cea de-a 7-a editie Marketing in Direct

Adina Meyers

Cea de-a cincea editie a „PROMENADEI OPEREI”

Adina Meyers