LifeStyle

Franke sarbatoreste pe plan local implinirea a 100 de ani de existenţa a grupului

Bucuresti, 26 mai 2011 – Franke, lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic, celebreaza astazi, 100 de ani de existenta a grupului in cadrul unui eveniment local in care se vor alatura partenerii de business, presa locala si avand ca invitat de onoare pe Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei.

Franke Romania marcheaza pe plan local aniversarea centenarului printr-o donatie in valoare de 5.000 de euro in beneficiul proiectelor derulate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, sprijinind centrul de voluntari Hercules unde sunt ajutati 55 de copii si 20 varstnici.

Povestea Grupului Franke incepe in urma cu 100 de ani in atelierul unui instalator dintr-un sat elvetian unde se nastea o afacere care avea sa se extinda in peste 70 de companii din 40 de tari din toata lumea, cu peste 11.000 de angajati. Produsele Franke sunt prezente acum in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte, definind un stil de viata prin calitate, design si inovatie.

„Ma simt onorat sa fac parte din echipa Franke si sa contribui la scrierea istoriei companiei, mai ales intr-un moment in care toate eforturile depuse de-a lungul vremii se unesc pentru a sarbatori un secol de excelenta tehnologica, calitate, inovatie si design nemuritor. Desi pe piata locala activam doar de 13 ani, suntem convinsi ca, prin generatia viitoare, Franke va sarbatori 100 de ani de existenta si in Romania”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

Cu ocazia aniversarii pe plan local, conducerea globala a gruplui va fi reprezentata prin Bruno Bigaran, Senior Vice President Innovation & Supply and Head of Business Unit South.

„Angajamentul de a nu face nici un compromis atunci cand vine vorba de calitate, inovatie si stil, de a ne concentra pe ceea ce este esential in business-ul nostru si maiestria de a ne transforma clientii in ambasadori sunt factorii cheie din spatele istoriei Franke, valori pe care le pastram si astazi. De aceea, incepand de anul acesta, Franke va stabili noi repere tehnologice prin dezvoltarea unei serii de produse aniversare si isi va ghida activitatile dupa principii referitoare la drepturile omului, protectia mediului, normele muncii si anti-coruptiei”, a declarat Bruno Bigaran, Senior Vice President Innovation & Supply and Head of Business Unit South.

Related posts

Cum se fabrică o conservă de pește?

Adina Meyers

Dăruieşte Aripi de 8 Martie alături de Dana Nălbaru şi artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

Adina Meyers

Colectează selectiv în parcuri și spații publice

Adina Meyers