Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Un decor care te incarca cu energie

Vesel, tineresc, dinamic, ansamblul decorativ pentru terasa adauga o pata de culoare spatiului de langa casa, facandu-l mai atractiv, nu doar pentru copii, ci si pentru adultii care devin dintr-odata mai bine dispusi.

Nu intotdeauna o terasa de mari dimensiuni este reteta perfecta a unui loc in care sa te simti bine cu prietenii sau cu familia. Un mic coltisor in aer liber, dar amenajat cochet, cu personalitate, este de cele mai multe ori spatiul de relaxare ideal. Conceptul este foarte bine ilustrat de compozitia designerilor de la IKEA, care au reusit intr-o curticica de mici dimensiuni sa dea viata unui colt de terasa deosebit. Conditionati de spatiu, designerii au folosit minipiese de mobilier, care nu lasa compozitia sa se dezvolte pe inaltime, mentinand-o la nivelul solului: fotolii fara picioare, din fibre impletite, perne pentru sezut direct pe dusumea si masute foarte joase, de diferite dimensiuni.

Cel de-al doilea atu al compozitiei este cromatica vesela, in combinatii de nuante indraznete, pline de viata. Fara a aglomera prea mult spatiul, decorul a fost completat cu obiecte de vesela practice, si la fel de colorate, precum si cu un suport de reviste, foarte util atunci cand stai la plaja. Pentru confortul deplin al celor care beneficiaza de amenajare, materialele textile folosite sunt 100% naturale, iar piesele de mobilier sunt din material plastic, usor de intretinut si rezistent la intemperii.

 

Related posts

Gradina familiei Turcu-Brancu

Adina Meyers

Cum ingrijim copacii maturi?

Adina Meyers

Ce avantaje are tâmplăria de aluminiu față de cea din PVC 

Adina Meyers