LifeStyle

Un decembrie animat in club Spice din Bucuresti

Astfel, marti, de la orele 19.30, in Spice Club se joaca piesa “Tango, Monsieur?”, in regia lui Bogdan Gagu. Aceasta comedie in stilul pieselor bulevardiere franceze, are in centrul ei patru femei convocate la vila aceluiasi domn, in aceeasi zi si la aceeasi ora.

Tradate in dragoste, cele patru hotarasc sa se razbune pe Don Juan-ul necredincios. „Bogdan Gagu, printr-o regie atenta, scrupuloasa si energica, a pus in scena un excelent Tango, Monsieur.

Piesa a fost transpusa captivant si placut prin prestaţia extraordinara a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltura cu momentele si ritmul impuse de regizor”, spunea Aldo lo Castro, autorul piesei. Joi, 6 decembrie, Benetone organizeaza in clubul Spice un concert caritabil pentru Denis, un baietel de 3 ani, operat de tumora toracica, ce are nevoie de tratament pentru a nu permite bolii sa recidiveze.

Invitati sunt Trupa 23. Toti banii biletele de intrare (20 de lei) vor fi donati pentru Denis. Vineri incepand cu orele 23.00, DIRECTIA 5 revine la Spice si promite un spectacol de neuitat, iar sambata, TIBI SCOBIOLA BAND, va incanta publicul cu repertoriul lor bine ales, iar solistul va povestesti prin ce emotii trece la Vocea Romaniei.

Cu o vechime de 5 ani pe piata romaneasca, Spice Club si-a facut un renume in randul tinerilor pentru ca este locul unde prietenii isi dau intalnire sa danseze, sa cante, si sa asculte unele dintre cei mai buni artisti si trupe ale momentului.

Spice Club se afla pe Calea Victoriei 21-23 (langa Politia Capitalei), sector 1, Bucuresti. Telefon: 021.312 01.36 / 0766 260 390. 

 

Articole similare

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Redactia

Intercontinental Bucuresti re-deschide Sunday Brunch la braseria Corso

Redactia

Înainte să treacă prin stomac, dragostea se perpelește pe grătar

Redactia