LifeStyle

Finisaje de la Delta Studio folosite la Therme Bucuresti

Therme Bucuresti, deschis pe 14 ianuarie, este cel mai mare complex de wellness, relaxare si entertainment din Europa. Dezvoltatorii acestui impresionant proiect au ales sa lucreze cu Delta Studio pentru partea de dusuri, vestiare si birouri, datorita experientei indelungate in amenajari interioare publice si a proiectelor spectaculoase de spa din trecut – Iaki Spa Mamaia si Unirea Spa fiind doar doua dintre ele.

Therme Bucuresti este o constructie impresionanta din punct de vedere tehnologic, cu o suprafata inverzita de 18.000 mp , existand peste 800.000 de plante, multe exemplare fiind aduse din tari indepartate. Constructia este unica din punct de vedere architectural si ingineresc – doar piscinele ocupa 3000 mp, iar apa se extrage de la o adancime de peste 3100 metri. Temperatura aerului variaza intre 29 şi 30 °C, iar cea a apei din piscine este de 33 °C.

Therme Bucuresti este dotat cu 4000 de vestiare, iar gresia folosita aici este de la FMG, colectia Statuario Venato Extra – in placi de 60×60 cm si 60×30 cm. Este un produs cu calitati ultra performante in termeni de igiena, durabilitate si duritate, rezistent la trafic intens, zgarieturi si pete, avand un grad de absorbtie spre zero.

Therme Bucuresti este impartit in trei zone – Galaxy, The Palm si Elysium. In zona Elysium exista 6 saune tematice, 1 piscina cu selenium si zinc, un dus cala, 3 cabinete de masaj si restaurantul Colonial. Pentru dusul cala, numit si Floarea Evei, s-au folosit 2000 de placi de mozaic de 29 x 33 cmVictorian Diamond Marmara din colectia Stone de la Dalet Baie. Birourile din Therme Bucuresti sunt finisate cu parchet de la Karelia- Polar Wood Tundra, un parchet triplu stratificat cu un grad ridicat de stabilitate si rezistenta sporita, datorata sistemului de imbinare.

Pentru bai, dezvoltatorii au optat pentru produse sanitare de la Villeroy&Boch, din colectiile Pure Stone, Aveo si O.Novo, colectii de ultima generatie cu design contemporan si inalte calitati tehnologice. Bateriile sunt de la Hansgrohe Focus Electronic si Focus 100, designul minimalist integrandu-se in ambientul creat.

Surse foto: http://www.nwradu.ro/, http://frommonawithgloss.ro/, http://z0ltan77.com.

 

Related posts

Ziua Europeana a Patrimoniului la Muzeul National Cotroceni

Adina Meyers

Deutek a dezvoltat prima vopsea crema din Romania

Adina Meyers

Pharmaceris – Dermoinovatii pentru pielea problematica

Adina Meyers