Amenajarea casei folosind accente country are in prezent avantajul de a se plia pe multe din tendintele momentului, in plus asigurand si un confort sporit.

Pentru un look relaxat, de vacanta, care sa va poarte cu gandul la viata simpla, de „la tara“, se pot alege culori pastelate si materiale naturale. Lemnul poate avea un aspect natural sau poate fi acoperit cu vopsea alba, ceea ce ii confera un aer elegant si romantic.

Canapelele si fotoliile sunt mari, confortabile si pozitionate de cele mai multe ori langa un semineu cu aspect clasic, pe care pot fi asezate fotografii sau sfesnice cu lumanari.

Deseori, cu ajutorul mobilierului de sedere, sunt create, langa ferestre sau terase, zone idilice de lectura si relaxare.

Desi este legat de rusticul specific diverselor zone, se poate folosi cu succes stilul british. Astfel peretii sunt acoperiti in general cu tapet incarcat, in loc sa fie vopsiti simplu, uni.

In afara de tapet, care propune de obicei teme florale si culori inchise, in decorurile country mai apar si alte texturi la stofa canapelelor sau la draperiile grele. Un look britanic special poate fi obtinut cu ajutorul tapiteriilor cadrilate.

Mai multe idei gasiti pe romanialibera.ro.

Related posts

Cum sa-ti personalizezi decorul cu tapet

Adina Meyers

Bucatarie deschisa sau inchisa: ce stil ti se potriveste?

Adina Meyers

7 moduri rapide în care să-ți amenajezi apartamentul pentru mai mult spațiu

Adina Meyers