LifeStyle

Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean – fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial: talpa Autoclean Catalys.

Marele avantaj al acestui fier de calcat se refera la actiunea sa de autocuratare, care asigura o calcare mai usoara zi dupa zi, pentru o perioada mai lunga decat fiarele de calcat traditionale. Spre deosebire de acestea, Ultimate Autoclean nu necesita curatare cu clor. Talpa se curata singura, motiv pentru care alunecarea ramane perfecta timp indelungat.

In afara de avantajul evident oferit prin actiunea de autocuratare, Ultimate Autoclean se bucura de toate proprietatile unui fier de calcat de ultima generatie si chiar mai mult. Acesta beneficiaza de 8 programe speciale pentru bumbac, lana, matase, in, jeans, sintetice etc. Caldura si aburul sunt reglate conform materialului ales printr-o singura setare: AutoSteam, cu fereastra mare de control pentru acuratete. Iar pentru inlaturarea cutelor dificile, Tefal a pregatit functia Power Jeans si un jet de abur de 150 g/min.

Articole similare

Cadouri de primavara in Vitrina de design

Adina Meyers

Mai mult spatiu, mai multa libertate

Adina Meyers

Cum să faci conserve sănătoase şi delicioase

Lucia Lazar