LifeStyle

Sony: Imagini superbe pentru orice buzunar

Modelele Cyber-shot W180 si W190 sunt perfecte pentru toti acei fotografi amatori care vor sa surprinda cele mai dragi amintiri in sanul familiei, in timpul vacantelor sau in timpul serilor petrecute in oras.

Ambele modele arata impecabil, cu linii de finisare subtiri, dar in acelasi timp clare. Cele doua camere Cyber-shot sunt extraordinar de usor de folosit, beneficiind de optiunea facila de a selecta modul de utilizare dorit: fotografiere, filmare sau redare a fisierelor. Pentru mai multa creativitate in utilizare, W180 si W190 dispun de sapte moduri de selectare a scenei, ce ajusteaza setarile aparatului automat pentru a surprinde orice tip de peisaj fotografiat.

O rezolutie bogata de 10,1/12,1 megapixeli efectivi (W180/W190) asigura o calitate a imaginii plina de detalii clare, pentru fotografii printate pana la dimensiunea A3 sau chiar mai mari. Imaginea originala este pusa in evidenta si de obiectivul de inalta calitate cu zoom optic 3x. Zoom-ul inteligent sporeste marirea imaginii pana la 18x pentru modelul W190 si 17x pentru modelul W180, pentru prim-planuri si mai dramatice. Ecranul LCD Clear Photo generos, de 2.7 inchi (6,8 cm), ofera imagini mai luminoase si mai clare, dar si o informare mai rapida asupra setarilor selectate.

Related posts

78% din bulionul şi pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare!

Adina Meyers

Lumini in noapte la Muzeul National de Arta al Romaniei

Adina Meyers

Aripioare marinate, pentru gusturile toate

Adina Meyers