LifeStyle

Uita de alergii si acarieni cu noile produse de dormit din bambus 100%

Fiecare persoana in parte este unica, iar acest lucru trebuie sa se reflecte si in grija dedicata somnului si perioadelor de odihna. Opt ore de somn intr-un mediu propice relaxarii si confortului sunt la fel de importante ca hrana sau aerul pe care il respiram. Cu atat mai mult cu cat produsele si accesoriile dedicate dormitului sunt special create pentru a va proteja de alergii sau acarieni.

Grija pentru mediul in care se desfasoara somnul trebuie sa fie o prioritate, la fel cum grija pentru o igiena impecabila este prioritara. Persoanele ceva mai sensibile au nevoie de o ingrijire speciala atunci cand vine vorba de produsele dedicate somnului.

Produsele de dormit din bambus sunt special create pentru cei cu tenul sensibil si predispusi la alergii, datorita lipsei tratamentelor chimice daunatoare si a bambusului folosit in proportie de 100%. Cu cat sansele dezvoltarii unor alergii sunt diminuate, cu atat fiecare dintre dumneavoastra se va putea lauda cu o sanatate din ce in ce mai buna, iar obiceiul de a fi atent cu produsele cu care interactionati se va impamanteni rapid.

Bambusul beneficiaza de proprietati alese:

  • Este un produs ideal pentru persoanele cu piele sensibila si predispusa la alergii, datorita lipsei tratamentelor chimice daunatoare

  • Este antifungic

  • Are proprietati antistatice, de aceea este confortabila purtata pe piele, fara sa se lipeasca de aceasta;

  • Cu 40% mai absorbant decat bumbacul;

  • Absoarbe si permite evaporarea transpiratiei intr-o secunda;

  • Datorita stucturii sale cu goluri de aer in interior, fibra de bambus este racoroasa vara si de asemenea tine de cald in vreme racoroasa actionand ca un “aer conditionat“ la purtator;

  • Ofera protectie importiva razelor ultraviolete daunatoare pana la 98%

Pentru a beneficia de toate aceste proprietati, se recomanda achizitionarea intregului pachet care cuprinde accesoriile necesare unui somn de poveste (perna, pilota, protectie).

  • Perna Nature – Bambus 100%

Avand proprietati antilergice si antimicrobiene naturale, bambusul este o alegere perfecta pentru sanatatea dumneavoastra – o solutie ideala pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce sufera de alergii si astm. Ventilatia exceptionala a fibrelor de bambus prin dispersia umiditatii excesive recomanda bambusul persoanelor care transpira excesiv in timpul somnului.

  • Pilota Nature – Bambus 100%

Pilota Nature este potrivita pentru toate cele 4 anotimpuri. Fibra de bambus are o structură cu goluri de aer in interior, caracteristica ce o face potrivita pentru orice anotimp – este calduroasa iarna si racoroasa pe timpul verii. Spre deosebire de bumbac, bambusul absoarbe cu 40% mai mult umiditatea, dar o si elimina imediat in mediul ambiant fiind o alegere perfecta pentru persoanele cu probleme de transpiratie in timpul somnului. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandata persoanelor cu alergii sau ten sensibil.

  • Protectie de saltea Nature – Bambus 100%

Protectia de saltea Nature are 2 functii principale: protejeaza salteaua prelungindu-i astfel durata de viata si amplifica placerea de a dormi. Ofera un plus de confort si sporeste ventilatia in timpul somnului. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandata persoanelor cu alergii sau ten sensibil. Protectia este prevazuta cu sistem de prindere cu elastic pe toate cela 4 colturi.

 

Mai multe detalii pe: http://www.green-future.ro/bambus si http://www.green-future.ro/nature.

 

Related posts

EDOUARD KELLER (CARLIN PARIS), key-speaker la Textile Trends Conference, dă ora exactă în modă

Adina Meyers

Deco Box, un nou concept de arta decorativa pe lemn

Adina Meyers

Pestele in alimentatia copilului

Adina Meyers