LifeStyle

Muzee, cultura, mancare turceasca, lumini si picnicuri in acest weekend

Weekend-ul acesta avem foarte multe evenimente si speram ca vremea sa tina cu noi pentru ca cele mai multe dintre acestea au loc in aer liber sau e nevoie sa ne deplasam dintr-o parte in alta si chiar nu vrem sa le ratam din cauza unei ploi torentiale.

Acest final de saptamana este cel care da startul evenimentelor la Roaba de cultura. Devenit deja traditie, evenimentul ne asteapta pe Pajistea Pescarus cu multe lucruri frumoase, concerte, activitati inedite si picnicuri.

Tot in acest weekend, de fapt noaptea de sambata, marcheaza Noaptea Muzeelor, eveniment cunoscut si aglomerat care ne scoate din case an de an. Nu-l ratati!

De pe 16 si pana pe 18 mai avem Festivalul Turcesc in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Va avea loc intre orele 10:00 si 20:00 si va aduce in centrul atenţiei atat mestesugurile, dansurile si cantecele Anatoliei, cat si renumita bucatarie turceasca, ilustrata printr-o expoziţie culinara care cuprinde peste 15 standuri cu bunataţi de toate felurile.

Avem si PetExpo la Romexpo, loc care este “rezervat” animalelor de companie si care ne asteapta cu o gramada de evenimente haioase pentru noi si prietenii necuvantatori.

Sambata aceasta, pe 17 mai, in Parcul Carol se organizeaza Festivalul Luminii. Incepand cu ora 20.00, odata cu lasarea intunericului se vor aprinde nu mai putin de 10.000 de lumanari. Ploaia ar amana evenimentul, speram sa nu fie cazul.

Cititi mai multe si aflati programul evenimentelor pe getlokal.ro.

Related posts

Sub semnul lui Enescu: in septembrie MNAR celebreaza muzica in pictura

Adina Meyers

Noul VELUX.ro – sursa de inspiratie pentru arhitecti şi dezvoltatori

Adina Meyers

Cele mai bune și cele mai rele alimente pe care le puteți mânca – clasate de oamenii de știință

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe