LifeStyle

Un simplu vis poate deveni Inceputul, acum pe Blu-ray si DVD!

Christopher Nolan, care semneaza atat scenariul, cat si regia si productia filmului, a inceput conturarea lui inca de acum zece ani. Fascinat de lumea viselor si de ceea ce poate crea mintea umana in starea de somn, Nolan aduce la suprafata in Inceputul/Inception o lume spectaculoasa a viselor. Subiectii pot impartasi acelasi vis, dar  mai presus de orice il pot crea de la zero si actiona ca si cum ar fi in realitate.  Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot experimentat in furtul celor mai ascunse secrete aflate in subconstientul uman. Inducand starea de vis subiectilor, acesta reuseste sa afle informatii confidentiale, care tin de lumea inselatoarea a spionajului corporativ. Un thriller captivant, Inceputul/Inception aduce o noua perspectiva asupra uneia dintre cele mai complicate dimensiuni ale fiintei umane: subconstientul.

Filmat in sase tari de pe patru continente diferite, Inception/Inceputul  cu siguranta iti va capta atentia la maxim, reunindu-i in acceasi echipa pe Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Ken Watanabe sau Marion Cotillard. Intrand in mirajul seducator al unei lumi pe care o putem experimenta doar ocazional, Inceputul/Inception te va purta pe rand de la starea de incertitudine, nesiguranta pana la cea de fascinatie in fata unei insiruiri de scene  de-a dreptul ametitoare.

Lansarea pe DVD si Blu-ray a renumitei pelicule este insotita de o serie de surprize pentru cumparatori. Astfel, in perioada  7 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011, toti cei care vor achizitiona DVD-ul sau Blu-ray-ul marcat cu un sticker special vor putea castiga un Led TV Full HD cu sistem home cinema cu Blu-ray player oferit de Samsung. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe baza informatiilor din flyer-ul aflat in DVD sau Blu-ray pe site-ul http://www.provideo.ro/inceputul/, incepand cu 7 decembrie si sa va asigurati un loc in cursa pentru premii.

Inceputul/Inception este disponibil pe DVD si Blu-ray in toate magazinele de specialitate, partenere Pro Video, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.

Related posts

Am venit cu probleme din vacanta

Adina Meyers

Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011

Adina Meyers

Fine Living iti aduce emisiune noi

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe