Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Trucuri pentru mai mult spațiu

A trecut moda în care vecinii spărgeau zidurile din casă, cu sau fără aprobarea vreunui structurist. Noi zicem că poți să obții mai mult spațiu acasă mult mai simplu, prin câteva trucuri de amenajare. 

Lipsa ușilor mărește spațiul. Așadar, renunță la uși dacă vrei mai mult spațiu acasă. Însă fă acest lucru după un proiect bine stabilit de dinainte, poate cu ajutorul unui designer. Este un truc care funcționează în orice tip de apartament, mai mic sau mare, cu balcon sau fără. În acest fel, spațiile comunică între ele, devin mai fluide, iar încăperile se luminează și se eliberează mai mult.

Al doilea truc pentru mai mult spațiu acasă îl reprezintă alegerea culorilor. Alege albul, alături de câteva accente de culoare care vor oferi personalitate locului.

Mobila poate să fie albă în toate camerele, fără împletituri exagerate sau inserții inutile de alte decorațiuni. Este una dintre cele mai simple metode pentru mai mult spațiu acasă. De asemenea, poți renunța și la perdele.

Alături de aceste mici, dar utile trucuri, ordinea și curățenia joacă un rol la fel de important. Nu îți aglomera casa cu lucruri inutile, a căror utilitate este îndoielnică și păstrează ordinea pe cât posibil, vei vedea cât este de ușor să ai mai mult spațiu acasă.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Sfaturi pentru amenajarea ecologica a casei

Elena Virlan

Alegerea noastra: clante si manere minimaliste

Alexandra Petraru

Viata la bloc: confortabila si stilata intr-un apartament de 80 mp

Catalina Coca

Lasă un comentariu