Amenajare camera copilului LifeStyle

Trucul pe care actrița Jessica Alba îl folosește pentru a-și convinge copiii să o ajute la curățenie

Jessica Alba deține numeroase titluri: Antreprenor extraordinar, filantrop, activist politic, actriță, mama a trei copii, soție și cu siguranță o celebritate pe care vrei să o urmărești pe Instagram și TikTok.

Știai că și ea este un guru al curățeniei? Da, deși este o celebritate care probabil are foarte mult ajutor în casă, aceasta a dezvăluit că participă alături de copii la activitățile casnice.

Curățați pe măsură ce faceți o activitate

„Aceasta este un sfat de la bunica mea care m-a ajutat să mă cresc”, a spus Alba. „A fost întotdeauna foarte curată. Nu a lăsat niciodată lucrurile să se acumuleze până când să devină un dezastru … Nu a existat nicio curățare de primăvară cu ea”.

„Chiar și atunci când gătesc. Încerc să spăl ustensilele în timp ce mâncarea e pefox … și să fac curățenie în timpul acela, astfel încât să nu fie o sarcină atât de copleșitoare la final”, a spus ea.

Folosiți un cronometru pentru a „păcăli” copiii atunci când fac curățenie

„Soțul meu a creat un truc cu adevărat uimitor. Eu nu l-aș numi neapărat truc, dar cu siguranță va păcăliți copiii”, a glumit Alba. Iată cum ea și soțul Cash Warren își fac copiii mai mari – fiicele Honor, 12 și Haven, 9 – să facă curățenie:

„El pune un cronometru pe telefon, iar ecranul îl distribuie la televizor. Astfel toți avem startul, iar în cele 10 minute încercăm toți să curătăm o camera, sau o zonă.

Se pare că acest truc funcționează și pentru curățarea dormitorului. Lui Alba și lui Warren le place să ofere mici stimulente pentru a-și menține copiii motivați. Deci, dacă fetele își curăță camera, să zicem, în 10 minute, primesc o recompensă: „Le oferim încă 10 minute pe un dispozitiv sau aleg filmul sau spectacolul pe care îl vizionăm în familie”.

Folosiți o ladă pentru a stoca jucăriile

 

Jessica Alba recomandă folosirea mobilierului pentru a-l umple cu jucăriile copiilor. Astfel totul va părea ordonat în camerăm chiar dacă lada mai are puțin și explodează 😊.

 

Related posts

Un grătar făcut atent este cel cu condiment!

Adina Meyers

Cum sporim confortul în propria locuință în această perioadă?

Adina Meyers

Matraguna lui Machiavelli, in premiera la Masca

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe