Amenajare camera copilului LifeStyle

Trucul pe care actrița Jessica Alba îl folosește pentru a-și convinge copiii să o ajute la curățenie

Jessica Alba deține numeroase titluri: Antreprenor extraordinar, filantrop, activist politic, actriță, mama a trei copii, soție și cu siguranță o celebritate pe care vrei să o urmărești pe Instagram și TikTok.

Știai că și ea este un guru al curățeniei? Da, deși este o celebritate care probabil are foarte mult ajutor în casă, aceasta a dezvăluit că participă alături de copii la activitățile casnice.

Curățați pe măsură ce faceți o activitate

„Aceasta este un sfat de la bunica mea care m-a ajutat să mă cresc”, a spus Alba. „A fost întotdeauna foarte curată. Nu a lăsat niciodată lucrurile să se acumuleze până când să devină un dezastru … Nu a existat nicio curățare de primăvară cu ea”.

„Chiar și atunci când gătesc. Încerc să spăl ustensilele în timp ce mâncarea e pefox … și să fac curățenie în timpul acela, astfel încât să nu fie o sarcină atât de copleșitoare la final”, a spus ea.

Folosiți un cronometru pentru a „păcăli” copiii atunci când fac curățenie

„Soțul meu a creat un truc cu adevărat uimitor. Eu nu l-aș numi neapărat truc, dar cu siguranță va păcăliți copiii”, a glumit Alba. Iată cum ea și soțul Cash Warren își fac copiii mai mari – fiicele Honor, 12 și Haven, 9 – să facă curățenie:

„El pune un cronometru pe telefon, iar ecranul îl distribuie la televizor. Astfel toți avem startul, iar în cele 10 minute încercăm toți să curătăm o camera, sau o zonă.

Se pare că acest truc funcționează și pentru curățarea dormitorului. Lui Alba și lui Warren le place să ofere mici stimulente pentru a-și menține copiii motivați. Deci, dacă fetele își curăță camera, să zicem, în 10 minute, primesc o recompensă: „Le oferim încă 10 minute pe un dispozitiv sau aleg filmul sau spectacolul pe care îl vizionăm în familie”.

Folosiți o ladă pentru a stoca jucăriile

 

Jessica Alba recomandă folosirea mobilierului pentru a-l umple cu jucăriile copiilor. Astfel totul va părea ordonat în camerăm chiar dacă lada mai are puțin și explodează 😊.

 

Related posts

Plantele de langa casa ta – Branca Ursului

Adina Meyers

Facem singuri curatenie sau apelam la o firma specializata?

Adina Meyers

„Aventura Parc” de 4 milioane euro la fosta Uzina de Apă din Galați

Adina Meyers