LifeStyle

TROCAL 76 mm

Trocal ramane un pionier in domeniul ferestrelor. La mai mult de 50 de ani de la crearea primei ferestre PVC in productia de serie, TROCAL vine cu o noua inovatie. Cu un design elegant si cu o noua tehnologie in domeniu stabileste noi limite.

Noul sistem TROCAL 76 este cel mai bun sistem din clasa sa, cu urmatoarele caracteristici :

Izolare termica optima datorita camerelor izolatoare special concepute in forma „V”, se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K in cazul sistemul cu garnitura mediana fara izolatii interioare suplimentare. Cu un pachet de geam termoizolant foarte bun si folosind sistemul TROCAL 76 mm coeficientul de transfer termic pe fereastra atinge valoarea de Uw = 0,77 W/m²K fiind recomandat pentru casele pasive.

Design elegant cu muchii drepte care permite si combinatia cu diferite placari de aluminiu precum si posibilitatea folosirii cercevelelor rotunjite. La noul sistem TROCAL 76 mm exista o paleta de culori si imitatii de furnir foarte mare, in total 44 de variante standard si pana la 76 de culori optionale. Placarea cu aluminiu ofera posibilitatea vopsirii profilelor in orice nuanta de culoare RAL.

Izolare fonica sporita si datorita pachetului de geam de pana la 48 mm. TROCAL 76 mm beneficiaza de garnitura mediana pe cercevea si pe toc ( la varianta 76 MD ) precum si de garnituri care ofera o foarte buna etansare, ajungandu-se la valori de izolare fonica de 48 dB.

Protectie antiefractie superioara obtinuta prin armaturile metalice cu forma speciala. Fixarea balamalelor de fereastra se face prin mai multi pereti ai profilului din PVC iar balamalele de pe toc se fixeaza intr-o zona proiectata pentru rezistenta la smulgere. Clasa maxima de rezistenta obtinuta este RC 2 ( WK 2 ).

Protectie perfecta la intemperii datorita garniturilor coextrudate. Etansarea garniturii de mijloc este imbunatatita prin suprapunerea de 4,5 mm pe cerecevea; astfel, rezistenta la intemperii (aer,vant,apa) ajunge la valori superioare : 1350 Pa pentru fereastra in doua canate cu stulp (1576 X 2500 mm ) si 1950 Pa pentru fereastra intr-un canat (1176 X 2576 mm).

Posibilitati multiple de deschidere prin folosirea feroneriilor speciale . Datorita armaturilor speciale se pot atinge dimensiuni maxime de 1200 X 2400 mm la usile de intrare.

Curatare usoara datorata suprafetei lucioase a profilului PVC si a garniturilor integrate in profil din PCE sau EPDM in culorile gri sau negru.

Durabilitate crescuta obtinuta in urma folosirii stabilizatorilor pe baza de Ca – Zn.

Inalta stabilitate prin folosirea armaturilor metalice cu statica excelenta.

Adancime montaj de 76 mm permite castig energetic similar profilelor cu adancime de 88 mm.

Aerisire controlata printr-un concept nou cu grile de aerisire integrate in toc.

Raport calitate-pret excelent prin faptul ca se ofera un sistem cu caracteristici tehnice specifice profilelor superioare de 88 mm insa la un pret foarte apropiat de profilele uzuale de 70 mm.

TROCAL 76 mm, ca si toate celelalte sisteme Profine, este complet reciclabil, datorita formulei ecologice bazate pe Calciu-Zinc, fiind certificat GreenLine. Ferestrele si usile fac parte integranta din spatiul in care traim zi de zi si contribuie decisiv la caracterul , personalitatea si siguranta acestuia. De aceea , inainte de a opta pentru un anumit sistem , este bine sa va documentati in detaliu si sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta.

Mai multe detalii pe www.trocal.ro.

 

 

Related posts

Iubim pantofii PUMPS clasici!

Adina Meyers

Natura la microscop

Adina Meyers

MOBILA EXPO a expus tendințele unei industrii care se reinventează de la an la an

Adina Meyers