LifeStyle

Meriti sansa la fericire, meriti confort in dormitor

Daca ai defini confortul cu siguranta ai adauga cuvintele „bine”, „calitate”, deziderate care, indeplinite si insumate, conduc la fericire. In fond, ce este fericirea daca nu starea confortabila de bine pe care o simti? Si ce este somnul confortabil, daca nu ceva ce netezeste drumul spre fericire?

Pe de o parte, sanatatea este un element cheie. O stare de sanatate precara te va infrana din drumul spre fericire. Pe de alta parte, legatura dintre sanatate si somn este evidenta, avand in vedere ca un somn corespunzator revigoreaza trupul si mintea in asa masura incat afectiunile sanatatii sunt, daca nu invinse, mai usor de suportat.

Asadar, se poate trece foarte usor un fir care uneste elementele somn – confort – sanatate – fericire. Se tese o legatura care dovedeste ca un somn confortabil ii face pe oameni mai sanatosi si fericiti.

Nu numai fericirea e influentata de sanatate, ci si viceversa, deoarece un somn bun, corespunzator, inseamna si unul care te odihneste si dupa care te trezesti bine-dispus, iar daca mai nimeresti si rasaritul te trezesti fericit de-a dreptul, poate si mai sanatos!

Dar cum lucreaza salteaua ta la asta?

– are doua niveluri de fermitate, partea cu spuma memory moale, si cea cu spuma poliuretanica, mai ferma.

– contine un matlase special conceput pentru a spori efectul spumei memory.

– este termosenzitiva, reactionand in contactul cu corupul umana si mulandu-se pe acesta.

– husa este realizata din material de calitate superioara, fiind anti-alergica si tratata anti-microbieni.

Astfel, salteaua SOLO Memory de la Green Future are grija in acelasi timp de sanatatea si fericirea ta, prin confortul pe care il atribuie somnului tau.

Mai multe detalii pe green-future.ro.

 

Related posts

Reguli NOI în mall-uri! Timp redus la cabina de probă și interzicerea testării produselor cosmetice

Adina Meyers

Spalati utilizand cel de al 6-lea simt dezvoltat de Whirlpool!

Adina Meyers

Igienă și profesionalism pentru o primăvară sclipitoare

Adina Meyers