LifeStyle

Decoratiunile ar face orice sa ajunga la BONSAI!

Asta pentru ca ne preocupa felul in care arata caminul tau si dorim sa te protejam de acele detalii care ar putea sa-ti tulbure armonia.

De aceea, suntem bucurosi sa te anuntam ca s-a lansat magazinul BONSAI in complexul comercial UNIREA Shopping Center (etaj 3, corp central) – un concept care iti este dedicat si lucreaza in slujba confortului tau personal.

Trebuie sa descoperi design-ul rafinat al magazinului, cu o suprafata generoasa de expunere si organizare a produselor pe sectiuni precum: servirea mesei, lampi si vaze, sticla decorativa, colectii de textile, rame, tablouri, zona de aromaterapie, seturi pentru baie si multe altele.

Cu siguranta vei trai o minunata experienta, acaparat fiind de aranjamente decorative inedite, idei de cadouri si produse parfumate.

Produsele BONSAI inseamna dincolo de calitate si functionalitate, un mod de exprimare a personalitatii. Este un suport excelent de inspiratie, unde vei gasi absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma casa intr-o oaza de relaxare.

Emotiile noastre sunt rezultatul bucuriei de trai, de a obtine lucruri pe care ni le dorim, de a darui, de a descoperi si atinge obiecte care ne plac.

BONSAI este rezultatul inspiratiei noastre de a exprima bucuria emotiei, prin natura si aroma.

Astazi, in drum spre casa, nu uita ca esti binevenit la BONSAI Unirea.

 

Articole similare

Pinum doors&windows lanseaza doua showroom-uri noi in Bucuresti

Redactia

Top aplicații de mobil în 2020

Bianca Ion

Rutina de îngrijire Sanosan – acasă, dar și în călătorii

Redactia