Home

Totul despre magazia de scule si unelte

Desi suntem tentati sa credem ca este doar o dependinta oarecare a casei, magazia de scule si unelte se dovedeste a fi o incapere foarte importanta, care are rolul de a nu lasa haosul sa se instaleze in locuinta si gradina.

Aici isi vor gasi locul uneltele de gradinarit, sculele folosite pentru diversele reparatii din curte, accesoriile pentru piscina, dar si lucrurile vechi la care nu esti inca pregatit sa renunti definitiv.

In plus, daca nu ai in casa o camera pentru hobby si esti genul care adora sa mestereasca mereu cate ceva, o magazie de scule spatioasa, aerisita si luminoasa s-ar putea sa se transforme in locul tau preferat pentru petrecerea timpului liber. Daca magazia de unelte este la stadiul de proiect, cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspunzi este unde va fi amplasata, pentru ca exista mai multe variante dintre care o poti alege pe cea mai potrivita.

Magazia de unelte poate fi amenajata intr-o camera a casei care are iesire directa in exterior sau in subsol, daca exista posibilitatea ca acest spatiu sa comunice direct cu gradina. In aceste situatii, amenajarea magazinei de unelte va fi floare la ureche, pentru ca suportul deja exista si tot ce ai de facut este sa montezi rafturi si sa treci la utilarea si organizarea ei.

Este important ca aceasta camera sa aiba iesire in exterior, pentru ca nu e deloc practic si comod sa treci cu uneltele de gradinarit sau cu furtunurile prin casa pentru a le depozita in spatiul amenajat. In plus, la fel de important este ca acest spatiu sa fie cat se poate de departe de dormitoare sau de zonele de relaxare, pentru ca activitatile specificie acestei locatii sa nu ii deranjeze pe ceilalti membri ai familiei.
 

Mai multe detalii gasiti in revista Casa Mea din luna mai 2014.

 

 

Related posts

Optimizare site sau realizare site dacă vrei profit în afaceri

Adina Meyers

What colors do we use for a teenager’s room?

Adina Meyers

Proiecte de bricolaj pentru casa ta

Adina Meyers