LifeStyle

Delikat, gust mai bogat si mai putin sarat

Astfel, poti fi sigura ca mancarea pregatita va fi intotdeauna delicioasa si pe placul celor dragi.

Adaugarea condimentelor reprezinta pasul cel mai important in prepararea mancarurilor, fie ca este vorba despre ciorbe sau despre felul principal: tocanita, friptura, pilaf sau varza. Tocmai de aceea este important sa alegi produsul potrivit. Condimentul universal Delikat, in variantele Legume si Gaina, confera mancarii un gust desavarsit si savuros. In plus, gustul este de acum mai putin sarat, pentru ca tu sa poti decide cat de sarata sa fie mancarea pregatita. Legumele de cea mai buna calitate, uscate natural, il transforma in ajutorul ideal atunci cand vrei sa ii surprinzi pe cei apropiati cu o masa calda, care sa aiba gustul de acasa.

„Delikat este condimentul cel mai folosit si cu cea mai mare notorietate pe piata din Romania, conform studiilor noastre. Am decis, asadar, sa imbunatatim formula existenta pe piata si sa le oferim gospodinelor un produs cu un gust mai putin sarat, care sa pastreze insa aroma bogata, <>. Schimbarea nu s-a produs doar la nivelul retetei, ci si la nivel vizual.”, a declarat Daniel Barbulescu, Marketing Manager Foods Unilever.

Si ca sa te asiguri ca totul iese asa cum iti doresti, trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple. De exemplu, pentru un gust perfect, trebuie sa adaugi o lingurita rasa de Delikat (3 grame) pentru o portie (250 ml) de tocanita, in orice moment al procesului de gatire. Indicat este sa nu mai adaugi sare, decat daca este absolut necesar. In plus, daca doresti, poti folosi si alte ierburi aromatice si mirodenii, alaturi de Delikat, in functie de reteta pe care o pregatesti.

Articole similare

Marcel Iureș despre bucuria de trăi: „Uitându-mă la viitor, la orice copil, văd într-un fel trecutul”

Redactia

Idei atipice de amenajare a camerei – FOTO

Redactia

Asigurarea piscinei: ce riscuri poti intampina?

Redactia

Lasă un comentariu