LifeStyle

Ai grija de cele mai delicate haine ale tale cu masina de spalat rufe Electrolux SteamSystem

Odata cu venirea verii, rochiile de matase, camasile diafane sau fustele delicate probabil si-au facut loc deja in garderobele noastre. Ai grija de culorile si de materialele sensibile ale hainelor, chiar la tine acasa, cu ajutorul masinii de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux, prevazuta cu tehnologia cu abur.

Tehnologia cu abur a masinii SteamSystem te va ajuta sa simplifici procesul de calcare a rufelor si sa netezesti cutele, in timp ce ofera hainelor tale o curatare delicata. Masina de spalat rufe de la Electrolux este prevazuta cu mai multe programe dintre care il vei putea selecta pe cel mai potrivit hainelor tale: abur pentru sintetice, abur pentru bumbac si abur pentru reimprospatare. Cu ajutorul celui din urma vei putea improspata hainele purtate, fara a le supune procesului spalarii.

Fiind prevazuta cu functii inteligente, masina de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux isi va adapta perfect procesul spalarii cerintelor tale. Astfel, cu ajutorul tehnologiei TimeManager®, vei putea seta durata de spalare in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, de incarcatura masinii si de gradul de murdarire a rufelor. Acestei tehnologii i-au fost adaugate functii precum „My Favourite Plus”, care permite memorarea programului preferat si activarea lui printr-o simpla apasare de buton, pentru o utilizare usoara a masinii de spalat rufe. De asemenea, functia „Start intarziat” te va ajuta sa amani pornirea unui ciclu de spalare cu pana la 20 de ore, astfel incat in momentul in care ajungi acasa, sa gasesti rufele spalate, gata de bagat in uscator.

Cu ajutorul tehnologiei DirectSpray si a dispenserului care va doza cu grija detergentul astfel incat sa fie folosita cantitatea in mod uniform, chiar si cele mai incapatanate pete vor disparea, iar hainele tale vor avea parte de cea mai eficienta curatare. Mai mult decat atat, poti opta pentru un model dotat cu senzor inteligent de greutate, care indica ce cantitate de detergent trebuie folosita in functie de incarcatura masinii, astfel incat niciun strop de detergent sa nu fie irosit.

Nu in ultimul rand, ingrijirea perfecta a hainelor tale este garantata si de catre certificarea Woolmark Blue. Aceasta atesta faptul ca pana si cele mai delicate articole de lana vor fi spalate cu cea mai mare atentie de catre masina de spalat rufe Electrolux.

Lasa ingrijirea hainelor tale delicate pe seama masinii de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux si bucura-te de vara in orice tinuta iti doresti!

 

Related posts

Magie, mister și cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu lună plină din august – Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Adina Meyers

Casa eco-friendly, o tendinta si o necesitate

Adina Meyers

TROCAL 76 mm

Adina Meyers