Amenajare camera copilului Practic

Today’s mood: so British! Girls’ room ideas

Text: Genoveva Hossu

Spiritul londonez, sobru, elegant se regaseste in multe dintre proiectele mele de design interior. Puternic ancorate in traditie si cu mult accent pe culoare, aceste interioare imi poarta pasii spre cele mai sublime stari.

Am decorat, de curand, o camera de fetite, mizand pe aceeasi idee: redarea unei alure british intregii incaperi. Am folosit o cromatica puternica, in care rosul indraznet si accentele sobre de bleumarin formeaza combinatia perfecta, si am completat paleta cu un alb imaculat.

Pentru a indulci atmosfera, am continuat jocul culorilor in designul tablourilor. Am inserat pete de ciclam, galben si turcoaz, iar apoi, inspirati de rafinamentul Domnisoarei Pogany, am introdus scaunelul cu acelasi nume, din colectia Nu Ma Uita, pe post de masuta de cafea.

Impresia de spatiu aerisit, diafan, plin de lumina am obtinut-o cu ajutorul ferestrelor generoase si a oglinzii inalte, frumos personalizate.

Camera s-a umplut, intr-un final, de viata si culoare, formand mixul perfect de rafinament si sobrietate. Rezultatul, trebuie sa recunosc, a depasit pana si asteptarile mele: am obtinut un univers de armonie intr-un spatiu, initial, tern, rece si monoton.

Articole similare

5 idei accesibile pentru redecorarea unui living

comunicat de presa

Bucătăria modernă – cuptoare și plite  

Cristiana Trifu

Camere pentru copii: cum alegi mobilierul și culorile

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu