Amenajari Interioare

Toamna ne intampina cu accesorii vintage pentru acasa

Culorile calde – ocru, auriu, aramiu, combinate cu verdele maslin confera casei confortul visat si dau senzatia de caldura atat de necesara sezonului rece. In plus, veiozele care ofera lumina intima, galbena sau portocalie, contribuie la crearea unei atmosfere primitoare.

Pentru adeptii culorilor intense, un twist in designul  locuintei poate fi adus prin folosirea nuantelor de rosu. Regasita in obiecte decorative sau accesorii, culoarea rosie, in combinatie cu o paleta de culori solare, emana energie si aduce o nota de individualitate casei.

Eleganta se face simtita prin decoratiuni din sticla sau ceramica, insa fara ca acestea sa fie folosite in exces. Un mix de modern si vintage aduce ineditul in interiorul locuintei – o canapea simpla, cu taieturi drepte, alaturi de cateva scaune lucrate in detaliu, din lemn masiv cu siguranta se vor incadra perfect in tendintele sezonului. 

Articole similare

Un loft feminin

casamea.ro

Albul este mereu la modă

casamea.ro

Lumina deseneaza spatiul

VELUX

1 comment

Gtyjnhp 15 April, 2020 at 8:54 pm

Acta of us freakish underlying emails anesthetizing greatest of bidirectional РІhardeningРІ bacteriologists sildenafil over the counter

Reply

Lasă un comentariu