LifeStyle

Tinutele verii – Inspiratie din natura

Vara aceasta lasa natura sa te ghideze in alegerile vestimentare – razele de soare calde, firele de iarba verde si bogatia florilor sunt sursa nelimitata de inspiratie in crearea tinutelor ce iti pun in valoare personalitatea si vorbesc despre tine.

Pentru a transforma fiecare zi intr-o noua ocazie de a te pune in valoare, Takko celebreaza vara cu noutatile lunii iulie: noi piese destinate unui look sofisticat, dar in acelasi timp relaxat si confortabil.

Diversitatea nuantelor, definitorie pentru prospetimea sezonului cald, iti aduc la viata garderoba si fac o placere compunerea tinutelor zilnice. Mixul de articole colorate cu piese minimaliste revigoreaza fiecare look si asigura o aparitie ce nu poate fi trecuta cu vederea.

Piesele in nuante neutre, imprimeurile grafice, florale si elementele din denim te ademenesc sa dai frau liber creativitatii si sa iesi din anonimat. Versatilitatea si varietatea accesoriilor iti vor asigura un look complet, indiferent de ocazie.

Alege-ti preferatele si transforma acest sezon intr-un omagiu adus feminitatii, marcheaza fiecare inceput de zi si fiecare moment special printr-un look unic.

 

Related posts

Calima – solutia petrecerilor surpriza

Adina Meyers

Ce gustări preferă copiii când sunt la școală și care sunt cele pe care le consumă acasă?

Adina Meyers

(P) In Love with Art la Kulturama Studio

Adina Meyers