LifeStyle

Bucatariile mici devin functionale si stilate cu ajutorul colectiei Expressionist de la Electrolux

Detaliile fac diferenta in contextul unui spatiu restrans destinat bucatariei. Din ce in ce mai mult, avem nevoie de electrocasnice mici care sa ne asigure o functionalitate optima, avand in acelasi timp si un aspect placut. Colectia Expressionist de la Electrolux iti pune la dispozitie doua modele de cafetiera, un blender, un mixer vertical, un fierbator de apa si un prajitor de paine, toate realizate dupa ultimele standarde de functionalitate si stil.

Pentru ca fiecare dimineata sa inceapa in forta, poti alege cafetiera din gama Expressionist de la Electrolux, dotata cu timer programabil, care permite setarea pornirii aparatului chiar inainte sa te trezesti. Cafetiera este realizata din otel inoxidabil, are un sistem integrat si inlocuibil de filtrare a apei, o functie de selectare a aromei si un ecran LCD, pentru afisarea precisa a informatiilor. Aparatul este dotat cu un rezervor de apa detasabil, care poate alimenta pana la douasprezece cani de cafea, cu o capacitate de 1,6 l.

In gama Expressionist poti gasi si cafetiera cu functie Aroma, perfecta pentru oricine isi doreste sa savureze o cafea proaspata si aromata. Datorita designului sau simplu si elegant, poate fi integrata cu usurinta in orice tip de bucatarie. Acum, iti poti prepara cafeaua fara grija! Functia de intrerupere automata va opri cafetiera dupa o anumita perioada de inactivitate. Poti regla concentratia cafelei dupa pofta inimii, gratie selectorului de intensitate a gustului Taste Intensity Selector. Cafetiera este prevazuta si cu un sistem integrat de filtrare a apei, cu filtru inlocuibil, pentru ca tu sa te poti bucura de cafea proaspata si aromata pentru cat mai mult timp.

Prajitorul de paine din colectia Expressionist are un cronometru cu afisaj LCD care permite alegerea timpului de prajire, pentru a obtine o rumenire perfecta. Cele doua sloturi extra-late au fost concepute pentru a putea face fata cu brio atat feliilor groase de paine, cat si chiflelor taiate subtire. Tava de colectare a firimiturilor este detasabila, astfel incat curatarea toaster-ului sa poata fi realizata fara efort. Pentru produsele de patiserie care nu incap in toaster, poti folosi cu incredere dispozitivul pliabil de incalzire. Realizat din otel inoxidabil, cu un design compact, prajitorul din colectia Expressionist este, in acelasi timp, durabil si atragator.

Cu un motor puternic (900 W) si vas de sticla cu o capacitate de 1,65 l, rezistent la fluctuatii mari de temperatura, blenderul din aceasta colectie se va potrivi in orice bucatarie. Tehnologia cutitelor din titan permite o blendare rapida si eficienta, precum si o buna functionare, pentru un timp indelungat. In completarea acestor caracteristici, produsul se bucura si de un design extrem de atragator.

Daca iti doresti un mixer vertical performant, opteaza pentru cel din colectia Expressionist. Motorul de 700 W, designul piciorului si tehnologia TruFlow a lamelor din titan reduc forta de aspiratie si elimina rezistenta in mixare, rezultatul fiind o amestecare fara efort. La fel ca toate celelalte produse din colectia Expressionist, acest mixer vertical impresioneaza cu designul sau elegant. Suprafata neagra cu margini netede si otelul stratificat creeaza un contrast foarte elegant.

Iubitorii de ceai isi pot achizitiona fierbatorul de apa din gama Expressionist, dotat cu o cana de 1,7 l. Acesta incalzeste apa in 45 de secunde, datorita sistemului cu o putere de 2400 W. Acum, ceaiul tau preferat va fi gata in mai putin de un minut! Mai mult, butonul pentru deschidere usoara este plasat confortabil, pe manerul fierbatorului, astfel incat sa poti face totul cu o singura mana.

Toate produsele din gama Expressionist Collection impresioneaza printr-un design elegant si modern, obtinut cu ajutorul otelului inoxidabil stratificat si al detaliilor atent realizate.

 

 

Related posts

Baby Boom Show – evenimentul anului pentru intreaga familie

Adina Meyers

Cesarom va investi 14 milioane de euro in fabrica de la Cluj Napoca in urmatorii 3 ani

Adina Meyers

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

Adina Meyers