LifeStyle

Tigla GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 august pentru profilele Heritage si Milano

Pentru un acoperis cu o suprafata de 200 mp, clientul final economiseste pana la 700 euro, echivalentul unui sistem complet de jgheaburi si burlane pentru acoperis.

Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, anunta un discount de 20% pentru tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in perioada 01 iulie – 15 august 2011. Promotia este valabila pentru profilele GERARD Heritage, culorile Chestnut (maro) si Spanish Red (rosu), si GERARD Milano,  culorile Rosso (rosu) si Chestnut (maro).

GERARD Heritage si Milano sunt profilele care inregistreaza cea mai mare cerere pe piata din Romania datorita avantajelor lor incontestabile. Astfel, profilul Heritage, introdus de Final Distribution pe piata inca din 2003, este recunoscut pentru aspectul sau traditional si versatil. Pe de alta parte, profilul Milano, cel mai nou produs din gama GERARD introdus pe piata in mai 2010, este o tigla profilata pe modelul invelitorilor traditionale mediteraneene.

Peste 80% din vanzarile inregistrate de GERARD in primul trimestru al anul 2011 au provenit din comercializarea profilelor Heritage si Milano. Spre deosebire de celelelte profile GERARD, acestea se adapteaza cel mai bine stilurilor arhitecturale preferate de romani. „Economiile pe care clientii profilelor GERARD Heritage sau Milano le pot face in aceasta perioada echivaleaza cu un sistem complet de jgheaburi si burlane pentru acoperis, din productia proprie NOVATIK” declara Dan Mircescu, Directorul General Final Distribution.

Conform ultimului studiu Neomar Consulting[1] realizat in decembrie 2010 cu privire la comportamentul clientului de  invelitori pentru acoperisuri, GERARD s-a clasat in top 3 cele mai cunoscute marci de invelitori din Romania.

Tigla GERARD reprezinta aprox. 65% din piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala. Produsa in Noua Zeelanda, invelitoarea GERARD are cea mai mare perioada de garantie de pe piata – 50 de ani – si este comercializata in 5 tipuri de profile. Un alt avantaj GERARD este greutatea de aproape 7 ori mai mica comparativ cu cea a tiglei traditionale, ceea ce conduce la economii in constructia sarpantei. Sistemul de fixare unic asigura rezistenta acoperisului la intemperii. In plus, acoperirea otelului cu un strat de ZINCALUME® asigura o rezistenta la coroziune de pana la 9 ori  mai mare decat otelul galvanizat.

Promotia GERARD Heritage si Milano este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.

Related posts

Întră în Club Tefal alături de Adrian Hădean

Adina Meyers

5 lucruri de luat in calcul daca vrei sa te muti in afara orasului, la casa

Adina Meyers

Cum alegi corect o maşină de făcut cârnaţi

Adina Meyers