LifeStyle

Tie-Me-Up, parteneriat cu lantul de parfumerii Douglas

Colectiile de vara Tie-Me-Up, lansate in primul magazin Douglas din Mall Baneasa, sunt un rasfat de modele si culori, mici bijuterii pentru par din matase naturala ce poarta in imprimeu semnatura marilor designeri de moda.

Fashion, distinctive, clasic-pretioase, irezistibile, aceste accesorii sunt dedicate femeilor care stiu sa experimenteze, sa se reinventeze si sa se joace seducator.

Papioane si cravate, esarfe delicate, fundite de par prinse de clame placate cu aur si produsul-vedeta Tie-Me-Up,  hair rose-ul, sunt accesorii simple si usor de purtat, care completeaza rochiile vaporoase din zilele insorite de vara.

Lasa-te sedusa de  imprimeul  floral, parca pictat pe matasea in nuante de  rosu cald, alb, galben si portocaliu din colectia Aquarelle,  de  jocul geometric al nuantelor acvatice de verde crud, roz coral si turcoaz din colectia Blue Girl, si de imprimeul-fantezie al colectiei Tutti Frutti, o nebunie de nuante de zmeura, galben-solar, oranj si albastru.

Puteti descoperi colectiile Tie-Me-Up in magazinul online propriu www.tiemeup.ro, parfumeria Douglas Baneasa, mycloset.ro, fashionlab.ro si saloanele de infrumusetare:  Vogue Beauty Center, Salon Yvonne, Oksana Russian Hair and Beauty Salon, Institutul de Infrumusetare My Center, Blues Line Beauty Center, Sunshine Club Luxury Spa, Salon Evidence, Jovsky Studio, Mc Hair,  Stagio Style Studio & Revolution Style.

Tie-Me-Up este un brand  romanesc. Produsele sunt lucrate in Romania, in serii unice/ limitate si sunt finisate manual.

Telefon: 021.321 18 94;   E-mail: office@tiemeup.ro;   www.tiemeup.ro

Related posts

La masă cu zeii greci

Adina Meyers

Noua gama Harley-Davidson® 2010

Adina Meyers

Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza

Adina Meyers