LifeStyle

Therapy Air Ion® de la ZEPTER

De multi ani, poluarea aerului reprezinta o problema pentru tarile industrializate. A devenit una dintre amenintarile cele mai periculoase pentru sanatatea oamenilor. Cu toate acestea, multe persoane nu constientizeaza faptul ca poluarea exista atat in interiorul cladirilor, cat si in exterior.

In realitate, gradul de poluare a aerului de interior (concentratia poluantilor in aerul de interior) poate fi de 4-10 ori, iar, uneori, chiar de 100 de ori mai ridicat decat cel de exterior.

In zilele noastre, petrecem pana la 90% din timp acasa, la birou, la scoala sau in cladiri publice, de aceea poluarea aerului de interior a devenit o problema foarte importanta pentru toata lumea.

Praful menajer, toxinele care se evapora din detergenti, fumul de tigara, vaporii emanati de uleiul de gatit, vaporii de vopsea, acarienii, parul de animale… sunt doar cateva dintre sursele care genereaza poluarea aerului de interior. Particulele de poluanti se depun pe suprafata pielii sau pe pleoape, nas sau gat; pot fi inhalate si patrund in caile respiratorii. Odata ce particulele poluante au patruns in corp, pot provoca reactii adverse care au ca rezultat imbolnavirea.

Cele mai frecvente afectini, asociate cu poluarea aerului de interior, sunt problemele respiratorii (ex. astm, rinite alergice). Dar riscurile de sanatate pe care le presupune poluarea aerului de interior nu se limiteaza doar la caile respiratorii, ci pot include si iritatii ale pielii si ochilor, disfunctii ale ficatului, afectiuni cardiovasculare, efecte nocive asupra nervilor si/sau creierului, si anumite tipuri de cancer.

Avand in vedere aceste probleme ale secolului XXI, nu puteam sa nu ne punem intrebari ca:

§  Ne putem proteja pe noi si familiile noastre de praf, acarieni, bacterii, virusuri si alti poluanti din aer care ne pun sanatatea in pericol in fiecare zi?

§  Ne putem transforma caminul intr-o oaza de liniste, perfect sigura pentru sanatatea nostra?

§  Putem sa eliminam poluantii din aer si sa fim siguri ca respiram aer curat si sanatos?

Zepter a gasit mai multe raspunsuri la aceste intrebari, toate afirmative: iata unul dintre produsele brandului Home Care conceput in ideea misiunii pentru frumusete si sanatate

Therapy Air Ion este un sistem de purificare si ionizare a aerului, care filtreaza si purifica aerul de interior printr-un sistem de 5 filtre – antistatic, antibacterian, HEPA, antialergenic si de carbon activ. Acestea elimina eficient particulele de praf, bacteriile, sporii de mucegai, virusurile, germenii, particulele de polen, vaporii chimici, fumul de tigara, mirosurile neplacute, gazele toxice.

Therapy Air ION® este un aparat rentabil, 2 in 1, fiind dotat si cu un generator de ioni negativi, care imbogateste aerul complet purificat cu ioni negativi, aceste adevarate “vitamine de aer”.

Ionii negativi au efecte benefice asupra intregului organism – cresc nivelurile de energie fizica, stimuleaza circulatia, accelereaza metabolismul, previn multiple afectiuni, amelioreaza simptomele alergiilor, astmului si altor afectiuni respiratorii, accelereaza procesele de vindecare, alina migrenele, neutralizeaza consecintele stresului, elimina insomniile, sporesc concentrarea si capacitatea de memorare, stimuleaza creativitatea, intaresc sistemul imunitar al membrilor intregii familii.

Therapy Air ION® are rol atat in prevenire, cat si in terapie.

De asemenea, sistemul prezinta 5 trepte de viteza pentru circulatia aerului si 3 moduri de functionare – automat, pentru protectia copiilor, ritmic. Produsul este dotat cu un indicator luminos al gradului de poluare a aerului, ce indica in permanenta calitatea aerului din incapere.

Operarea Therapy Air ION® se realizeaza manual sau prin telecomanda. In plus, sistemul ofera si  posibilitatea fixarii pe perete.

Mai mult, Therapy Air ION reprezinta o solutie eficienta necostisitoare de purificare si ionizare a aerului de interior (cheltuieli scazute de intretinere).

 

Contact: http://www.therapyairion.com

homecare@zepter.ro

Tel: 021/30.20.499

Related posts

La CIRCUL Metropolitan construim ROMANIA COPIILOR

Adina Meyers

DIY: Cum se face laptele de cocos acasă

Adina Meyers

IKEA și IKEA Foundation invită lumea întreagă să se joace mai mult pentru o viață de zi cu zi mai bună

Adina Meyers