LifeStyle

Mai mult spatiu, mai multa libertate

Marimea conteaza!

In multe bucatarii exista limite in ceea ce priveste spatiul disponibil pentru aparatele electrocasnice, insa nu si atunci cand vine vorba de alimente proaspete care trebuie stocate.

Electrolux a dezvoltat noua gama de aparate frigorifice SpacePlus care ofera mai mult spatiu interior, dar care nu depaseste standardele dimensiunilor externe.

Studii recente au demonstrat ca oamenii sunt din ce in ce mai atenti la modul in care isi petrec timpul liber – au tendinta de a merge la cumparaturi mai rar decat inainte facand o aprovizionare consistenta. Drept urmare vor avea nevoie de mai mult spatiu de depozitare.

 “Consumatorii nu doresc sa intampine niciun fel de restrictii atunci cand vine vorba de ce pot cumpara sau nu. Marirea capacitatii de stocare a aparatelor electrocasnice este una din modalitatile noastre de a-i ajuta in acest sens”, spune Carmen Georgescu, Marketing & Communicaton Manager, Electrolux Romania.

Spatiu mai mare, consum mai mic

In plus, gama SpacePlus apartine clasei A+ de eficienta energetica – utilizeaza cu pana la 25% mai putina energie electrica decat un model clasa A.

Pentru bucatarii amatori un spatiu mai mare pentru depozitarea alimentelor inseamna posibilitatea stocarii mai multor ingrediente necesare petrecerilor spontane si gatitului creativ.

Avantajele SpacePlus

Iata numai cateva din beneficiile gamei SpacePlus:

·         Sertarul XL pentru legume si fructe – 42 de litri de spatiu de depozitare, bine compartimentat si usor accesibil printr-un sistem de culisare. Inchipuiti-va – in sertarul XL incap 100 de mere!

·         Congelator cu sertar XL  – Un sertar transparent de 44 de litri in care incap alimentele voluminoase. De exemplu, puteti congela un curcan intreg in sertarul XL.

·         Suport econom pentru sticle. Nu va mai fi nevoie sa transformati interiorul frigiderului dumenavoastra intr-un puzzle, incercand sa incapa toate alimentele. Datorita spatiului dedicat sticlelor veti putea raci 5 sticle mari, amplasate orizontal, fie ca e vorba de vin sau de bauturi racoritoare.

De asemenea, gama SpacePlus este dotata cu sistemul FreeStore™. FreeStore™ este un sistem dinamic de circulare a aerului care distribuie egal temperatura si umiditatea in frigiderul dumneavoastra. Acet lucru permite consumatorilor sa foloseasca eficient spatiul disponibil. In plus, gratie FreeStore™ variatiile de temperatura in frigider sunt reduse la minim, incetinind astfel procesele organice. Astfel calitatile sanatoase ale alimentelor proaspete se vor pastra vreme indelungata.

Gama Electrolux SpacePlus este foarte variata incluzand combine frigorifice, frigidere mici precum si lazi frigorifice, care pot fi gasite in toate magazinele de specialitate.

 

Related posts

Rugby, Natural!

Adina Meyers

Produsele de curatat de la Miele inlatura petele multiple si va protejeaza electrocasnicele

Adina Meyers

Popcorn Drift, noua vedetă a sezonului pentru pasionații de flori și grădinărit

Adina Meyers