Curatarea gradinilor si spatiilor verzi incepe odata cu primele zile calduroase de primavara si implica, pe langa cunostinte de ingrijire a plantelor, folosirea unor produse speciale necesare pentru aceasta activitate.

Lider in Europa in produse de calitate superioara pentru gradinarit, Gardena ofera o gama completa de produse pentru amenajarea spatiilor verzi, de la sisteme de irigatii si solutii pentru ingrijirea copacilor si arbustilor pana la unelte pentru cultivarea solului. Pentru gradini verzi si frumoase, activitatea de ingrijire a plantelor trebuie sa inceapa cat mai devreme, prima luna de primavara fiind recomandata pentru ingrijirea gazonului si taieriea pomilor fructiferi. Aerarea, tunderea, irigarea si aplicarea de ingrasamant gazonului sunt etape importante pentru a asigura rezistenta lui pe o perioada cat mai indelungata, uneltele si produsele Gardena fiind extrem de utile pentru realizarea corecta a acestora. Folosirea unor echipamente profesionale pentru gradinarit transforma munca de curatare si ingrijire a spatiilor verzi intr-o activitate placuta, de relaxare fiind considerata de cei mai multi proprietarii de gradini un adevarat hobby.

In simulatorul-joc www.hailacasa.ro puteti testa produsele Gardena la nivelul Amenajarea Gradinii, iar daca doriti sa le testati si pentru amenajarea gradinii dvs puteti cere oferta reala aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/ 

Produsele Gardena pot fi gasite in showroom-ul (cu vanzare) din Bucuresti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30, online accesand site-urile: www.mdx.ro  sau www.gardena-shop.ro  sau in lanturile de magazine: Praktiker, Hornbach,Dedeman, Leroy Merlin.

 

Related posts

3 sfaturi pentru grădinărit cu ghivece mari

Adina Meyers

Gradina urbana cu materiale avangardiste

Adina Meyers

3 moduri în care poți folosi plasa zincată în gospodărie

Adina Meyers