Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Trucuri pentru o bucătărie veselă

Prospețime și culoare! Asta e tot ce are nevoie bucătăria ta în perioada verii. Un decor luminos și o atmosferă reconfortantă te vor ajuta să-ți crească cheful de gătit, chiar dacă mintea îți zboară la vacanță și călătorii.

Finisarea unei suprafețe sau a unui perete întreg cu plăci ceramice jucăușe va fi aproape suficient pentru a schimba considerabil imaginea bucătăriei. Dacă această acțiune implică prea mult șantier și mizerie în casă, atunci o soluție mai „curatăˮ constă în folosirea unui autocolant.

Vopsirea unui corp de mobilier într-o culoare luminoasă reprezintă o altă opțiune viabilă, mai ales dacă mobilierul este vechi. Un punct de atracție interesant se poate obține vopsind insula de bucătărie. Fiind plasată în centrul încăperii, va capta foarte repede atenția.

Textilele sunt, de asemenea, o variantă accesibilă de a colora și înveseli bucătăria. Perdelele, fața de masă și tapițeria scaunelor pot fi alese în culori deschise și cu imprimeuri haioase. Astfel de accesorii vor anima imediat atmosfera.

În incheiere îți mai lansăm o propunere: rafturile deschise „decorate” cu vase și ustensile de gătit. Această variantă oferă avantajul că nu trebuie să investești în obiecte suplimentare deoarece te poți folosi chiar de cele pe care le ai deja. Tot ce trebuie să faci este să montezi câteva polițe pe unul dintre pereți, apoi să expui vesela și ustensilele mici de gătit.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

30 de grădini de vis. Aranjamentele par de poveste, dar sunt create de oameni foarte iscusiți

Adina Meyers

Rocaria si gradinile organice

Adina Meyers

O baie diafana si feminina

Adina Meyers