Amenajari Interioare

Bucura-te acum de oferta toamnei!

Fie ca vorbim de renovarea caselor sau de terminarea proiectelor noi incepute in primavara, compania VELUX Romania isi doreste sa sustina clientii aflati pe finalul etapei de constructii printr-o oferta perfect adaptata toamnei: pentru fiecare fereastra de mansarda VELUX cumparata impreuna cu rama de etansare in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, clientii primesc cate un tichet cadou in valoarea de 100 lei !

“Pentru majoritatea romanilor, cel mai mare vis este acela de a-si construi o casa iar noi ne dorim sa-i sustinem sa-si finalizeze acum visul, fiindu-le alaturi prin oferta noastra! Si, de ce nu, speram ca sfarsitul anului sa-l petreaca in noua casa!”, a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX Romania.

Pentru a intra in posesia tichetului cadou, clientii VELUX vor trimite pe adresa de mail campanie@VELUX.com sau prin posta la adresa Brasov, str. Aurel Vlaicu nr. 40, o copie a facturii care atesta achizitia ferestrelor impreuna cu ramele de etansare si un cupon de campanie completat integral cu datele lor, disponibil pe velux.ro.

Campania” Bucura-te acum de oferta toamnei!” se desfasoara la nivel national, in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie  2013. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX din tara. Detaliile privind campania, regulamentul si conditiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

 

Related posts

Pledoarie pentru un interior all-white

Adina Meyers

Merita sa investesti intr-o masina de spalat rufe cu uscator? Afla care sunt avantajele si dezavantajele sale

Adina Meyers

4 idei simpatice pentru aranjarea mesei de Paște

Adina Meyers