Te-ai mutat in casa noua si te apuci sa isi amenajezi locuinta? Sau pur si simplu simti nevoia sa faci o schimbare in apartament si te-ai gandit ca ar fi bine sa redecorezi camerele?

Cel mai probabil te gandesti ca te asteapta un proces lung, obositor si plin de provocari. Ei bine, nu neaparat! Daca stii exact unde sa cauti produsele si piesele de mobilier de care ai nevoie, atunci vei rezolva aceasta etapa simplu, rapid si fara batai de cap.

In cele ce urmeaza, iti prezentam 3 site-uri care te vor ajuta sa iti amenajezi casa intr-un mod deosebit, fara sa scoti din buzunar o avere pentru articolele dorite.

Acaju.ro

Acaju.ro este site-ul oficial al companiei Acaju, o firma cu experienta bogata in domeniul comercializarii si distributiei de piese de mobilier si accesorii pentru intreaga locuinta. Aici poti sa gasesti o gama foarte diversificata de paturi tapitate, saltele, canapele si coltare din piele sau material textil pentru living, mobila pentru sufragerie, mobilier pentru baie, mese si scaune de bucatarie, precum si scaune de birou.

Produsele puse la dispozitie de Acaju sunt fabricate din materiale rezistente, de cea mai buna calitate si se potrivesc atat intr-o casa decorata intr-un stil modern, dar si intr-o locuinta clasica, acestea fiind usor de asortat cu alte elemente. 

In plus, in perioada Black Friday 2016, Acaju a pregatit reduceri de pana la 50% la canapele si piese de mobilier, astfel incat oricine sa isi poata achizitiona produsele preferate la preturi avantajoase.

Homex.ro

Magazinul online homex.ro este locul ideal daca esti in cautarea unor articole si accesorii utile in orice locuinta. Fie ca ai nevoie de lenjerii de pat, de produse pentru baie (covorase, cuiere, oglinzi, uscatoare, cosuri de rufe), corpuri de iluminat cu un design deosebit, de scaune de bar si de birou sau de produse pentru living si hol (vaze, suport pentru chei, tablouri, rame foto etc.), le poti achizitiona pe toate la preturi atractive daca accesezi site-ul homex.ro.

Vrei sa cumperi ustensile pentru bucatarie de pe homex.ro? Sau lustra pentru dormitorul tau? Comanda-le pe site si te vei bucura de produse intr-un timp foarte scurt, pentru ca livrarea se face in maximum 72 de ore.

1design.ro

In cazul in care iti doresti sa ai parte de sfaturi si recomandari venite de la specialisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare, apeleaza cu incredere la reprezentantii companiei One Design. Acestia te vor ajuta sa iti pui ideile in practica si, astfel, sa iti transformi locuinta in casa visurilor tale, chiar daca ai la dispozitie un buget limitat pe care sa il cheltui. Tinand cont de viziunea ta si a familiei, de preferintele in materie de mobila, precum si de stilul de viata si de hobby-uri, designerii vor realiza un plan complex de amenajare.

Pe langa design interior pentru case si apartamente, expertii One Design au incluse in portofoliu si proiecte de amenajari interioare spatii de birou, restaurante si hoteluri, dar si proiecte pentru vile.

Intra pe site-ul 1design.ro pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie despre serviciile oferite de One Design. 

Related posts

Iti place sa bei ceai?

Adina Meyers

Cum să organizezi o baie pentru mai mult spațiu?

Adina Meyers

Soluții de separare a spațiilor cu uși glisante: idei și inspirație

Adina Meyers