LifeStyle

Playground by GH. Neonsplash – wall art

Pasiunea pentru frumos i-a purtat pasii, acum 10 ani, spre „interioare cu pasiune”. In 2011, a urmat cursurile „Kelly Hoppen Design School” (Londra), iar in 2010, cursurile „Decorator courses JAB, Ado International”, care, impreuna cu anii de experienta profesionala, au devenit baza profesiei sale de decorator.

Ca antreprenor, are o experienta de 10 ani in leadership. Incepand cu anul 2005, a fondat Primera, companie care in prezent este unicul reprezentat in Romania al brandurilor: Designers Guild, JAB Anstoetz, Christian Fischbacher, Ralph Lauren Home, Christian Lacroix, Nina Campbell, Osborne&Little. Recent, a fost nominalizata in topul vanzarilor din Romania pentru brandul JAB. Genoveva Hossu participa regulat la targuri internationale (Fiera – Milano, Maison&Objet – Paris, Heim textil – Frankfurt) si este corespondent principal de la acestea pentru reviste de specialitate. „Scriu cu pasiune despre calatorii, oameni, locuri, interioare care imi taie respiratia. Sunt lucrurile din care imi iau inspiratia de zi cu zi, care se transforma in interioarele de vis ale clientilor mei”, povesteste Genoveva Hossu.

Playground by GH

Pentru Genoveva Hossu, anul acesta sta sub semnul redecorarii si al reinterpretarii. „Practic, mi-am creat un loc de joaca unde ma regasesc in fiecare zi, unde ma joc, „colorez” si ma simt bine. Asa a aparut prima mea colectie de mobilier reconditionat si reinterpretat. Ca decorator, frumosul si valorile familiei raman pasiunile constante. Inspir oamenii sa se reconecteze la valorile familiei: sunt printre putinii initiatori ai unui proiect de valorificare a mobilei de familie sau a unui Family Kit (cateva produse pentru familie care pot fi colorate cu un set de carioci neon).”

Mai mult, in cazul sau, culorile au depasit domeniul decorarii interioarelor si au ajuns in strada. In vara anului trecut, a dus pentru prima data la Cluj-Napoca „Bataia de culori”, la propriu, in Piata Unirii. „A fost o experienta memorabila. Am animat viata a peste 1000 de clujeni pentru cateva ore.”

www.genovevahossu.ro 

Related posts

Primul program de educație rutieră pentru preșcolari ajunge în peste 180 de grădinițe din România

Adina Meyers

Măștile medicale au început să fie produse și în țară – Coneltex din Suceava produce și vinde seturi de măști

Adina Meyers

Ceasuri de damă Christina Diamonds: Arta de a măsura timpul în diamante veritabile, la prețuri accesibile

Adina Meyers