Calatorii Home LifeStyle

Senzații tari! Peste 7000 de persoane s-au înscris pentru o vacanță falsă

Un aeroport din Taiwan a găsit o modalitate inedită de a satisface pofta de călătorit cu avionul a celor care iubesc vacanțele.

Aeroportul Songshan din Taipei, reamenajat în perioada de izolare și restricții privind călătoriile, s-a gândit să se promoveze cu o „ofertă de nerefuzat”.

Astfel, peste 7000 de persoane s-au înscris pentru o vacanță falsă, care oferă experiența îmbarcării într-un avion, dar și a traversării unui aeroport.

Concret, cu ajutorul unui bilet special de avion, pasagerul trece prin formalitățile de control din aeroport, se urcă într-un avion Airbus A330, apoi coboară din avion, se plimbă prin aeroport și cam asta este escapada.

Au fost mulți doritori: s-au primit peste 7000 de cereri pentru o vacanță falsă. Pe 2 iulie, reprezentanții aeroportului au selectat random 60 de participanți la prima experiență de acest fel. Și astăzi este programată o nouă vacanță falsă la care 60 de turiști abia așteaptă să participe.

Related posts

Arta urbana cu motive folclorice la Targu Mures

Adina Meyers

Produse speciale pentru bucătăria ta sunt disponibile la Kitchen Shop

Adina Meyers

Consumabile de unică folosință pentru catering și livrări la domiciliu

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe