Casele vechi sunt o sursă inepuizabilă de inspirație atunci când vine vorba despre amenajările interioare. Au un farmec aparte care ne ajută să visăm, să ne imaginăm diverse soluții de design.

Este și cazul construcțiilor din Anglia. Pentru acest articol am ales o casă din Oxfordshire. Ca toate construcțiile din această categorie, și în acest caz este vorba de o locuință plină de farmec.

Elementele care definesc stilul său sunt următoarele: cărămida (folosită atât în exterior, cât și în interior), lemnul în culori naturale, tapetul, mobila masivă, biblioteca impresionantă prin numărul mari de cărți, șemineul, baia și bucătăria amenajate în stil vintage, atenția pentru obiectele decorative – poze, tablouri, vaze din porțelan etc. Și desigur, grădina foarte frumos aranjată.

Atunci când privești imagini cu asemenea case, gândul te poate purta la romanele lui Jane Austen, la filme precum „Mândrie și prejudecatăˮ, „Downtown Abbeyˮ etc.

În galeria foto vei putea vedea câteva imagini care te pot inspira pentru o amenajare în stil englezesc.

Sursă foto: https://www.facebook.com/BeautyEleganceMemories/

 

 

Related posts

Decor in linii moderne

Oana Voicu

Casă de vacanţă construită din lemn adunat de la digurile pescarilor

Adina Meyers

Ce aparate nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand faci curatenie generala

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe