O gospodina veritabila isi doteaza bucataria cu numeroase ustensile care sa o ajute la gatit. Insa toate aceste ustensile depozitate necorespunzator vor oferi bucatariei un aspect inestetic. Iata ce e de facut.

In primul rand, apeleaza cu incredere la suporturi pentru ustensile, mai ales daca mobilierul nu este dotat cu organizatoare. Acestea pot fi cumparate si separat. In magazinele de profil gasesti suporturi pentru orice: pentru tacamuri, vase, prosoape, servetele, sticle, cutii cu condimente si lista ar putea continua.

Daca nu ti-ai satisfacut nevoile de depozitare, iar bucataria detine spatii libere, neacoperite cu mobilier, poti monta etajere pe care sa depozitezi si o parte din ustensile.

In cazul in care iti plac activitatile de tip DIY, poti crea singura o serie de suporturi pentru ustensile din cutii sau recipiente vechi (sau din textile) carora sa le dai o fata noua.

Pentru a-ti usura munca si a oferi bucatariei un aspect ordonat, imparte ustensilele pe categorii. Poti lua drept criteriu frecventa cu care le utilizezi. Lasa la vedere doar ceea ce folosesti in mod curent.

Suporturile pentru ustensile pot reprezenta un element decorativ captivant. Speram ca imaginile din galeria foto sa te inspire in alegerea potrivita a lor.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

5 magazine de lux cu un design interior impresionant

Adina Meyers

Jocuri geometrice

Adina Meyers

Casa cu piscina pe acoperis

Adina Meyers