Practic

Super-curățenie cu aspiratoarele verticale Rowenta Clean & Steam

Curățenie la superlativ? The answer is here!Puterea de aspirare, aburul încorporat și ergonomia sunt cele trei puteri magice pe care le deține ajutorul suprem – Rowenta Clean & Steam. Alege-ți modelul preferat și apucă-te de treabă!

Rezultate remarcabile fără niciun compromis

Cum ar fi să descoperi aparatul care te ajută să cureți toată casa rapid și fără niciun pic de efort? It’s not a dream! RowentaClean & Steam aspiră și igienizează în același timp, fie că vorbim de gresie, marmură, linoleum sau parchet laminat – din living, în dormitor și până în bucătărie, face față cu brio oricărei provocări datorită sistemului Dual-Cleaning.

Tehnologia ciclonică avansată oferă un nivel înalt de separare a aerului de praf pentru aspirare eficientă. Ajustează debitul de abur de la Eco la Max în funcție de zona vizată, dar ia-ți gândul de la chimicale și detergenți! Clean & Steam produce abur doar cu apă de la robinet și are puterea să elimine până la 99,9% din germeni și bacterii.

Versatilitate și performanță

Dacă vrei un upgrade, Rowenta Clean & Steam All Floors curăță atât suprafețele dure, dar și covoarele datorită accesoriului special Ultra Glider.  

RowentaClean & Steam Multi este cel mai avansat model și poate fi folosit independent de baza fixă. Cele 10 accesorii dedicate îți ușurează munca mai mult decât ai crede. Aburul puternic îndepărtează petele dificile de pe rosturi, ferestre, chiuvete, iar canapeaua este igienizată.

Cleaning has never been easier with these #SuperPowers!

Related posts

Pas cu pas: cum să construiești un foișor

Adina Meyers

Te muți sau vrei să debarasezi mobila veche? Apelează la POWERMOVE

Adina Meyers

Aceste lenjerii Pucioasa te vor binedispune de îndată!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe