Amenajare dormitor Practic

Rolul accesoriilor in amenajarea dormitorului

Amenajarea dormitorului implica o gandire in perspectiva, in contextul in care iti petreci o treime de viata in aceasta camera. Dupa amplasarea mobilierului vine randul accesoriilor, care in functie de cum sunt folosite produc efecte uluitoare. Lumina este influentata de aplice si veioze, chiar de draperii, iar modul in care simti dormitorul este dat de veioze, plante, perdele, chiar de lenjerii de pat.

Dupa o zi agitata si incarcata, ajungi in locul care trebuie sa iti ia orice durere, orice gand apasator: dormitorul. Daca il amenajezi dupa pofta inimii tale, te linisteste si te imbie la somn, te relaxeaza si te pregateste pentru o noua zi. Evita sa aglomerezi in dormitor mult mobilier, asadar lasa-ti camera aerisita si adauga accesorii pentru obtinerea unui ambient fascinant!

Rol in controlul luminii

Cand iti amenajezi dormitorul ia in calcul ca poti controla lumina care patrunde de afara, prin colorarea peretillor precum doresti sau prin perdele. De asemenea, poti opri lumina de afara prin draperii si poti folosi aplice si veioze care sa emita fix acel gen de lumina pe care il vrei. In plus, montarea acestora se poate realiza fie pe perete, fie intr-un colt al dormitorului. Poti folosi lumanari in loc de simple veioze si spoturi cu LED amplasate strategic.

Rol in formarea armoniei

Accesoriile sunt prin excelenta obiecte care armonizeaza spatiul in care sunt amplasate. In dormitorul ideal lucrurile sunt de bun gust, au calitate ridicata si design in acord cu mobilierul. Un mic univers de texturi si culori diferite umple un perete gol, continua ideea mobilierului prin extensii sau pur si simplu reflecta personalitatea ta.

Vorbim de plante naturale, fotografii asezate vizibil sau lumanari parfumate. Daca preferi altceva, cu atat mai bine: dormitorul este spatiul tau intim, este chiar indicat sa alegi orice accesoriu care sa armonizeze, din punctul tau de verere, camera. Ideal este sa treci totul prin filtrul personal.

Rol in cresterea gradului de confort

Nu poti nega influenta articolelor pentru dormit, practic in dormitor intri ca sa te asezi pe pat, fiindca patul este elementul central din aceasta camera. Sa dormi si sa simti prospetime, sa poti respira in voie, sa iti simti corpul in siguranta pe timpul noptii, asta iti doresti si asta isi doreste oricine. Tocmai de aceea este cert ca trebuie sa te preocupe ce lenjerie de pat cumperi. O lenjerie de pat racoroasa, proaspata si 100% naturala este tot ce iti trebuie pentru un grad de confort ridicat.

Lenjeria 100% Bambus de la Green Future este exact asa, datorita bambusului din compozitie, care spre deosebire de alte materiale, creste fara pesticide, asadar este materialul potrivit pentru cei care sunt sensibili la alergii sau au sistemul imunitar scazut. In plus, bambusul se simte mult mai fin decat bumbacul, asemanandu-se la atingere cu matasea si casmirul.

Setul complet de lenjerie de pat transforma totalmente patul in care dormi. Creste gradul de confort pe timp de noapte cu setul de lenjerie 100% Bambus.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Luxul aramiu, asezat la masa

Adina Meyers

4 idei pentru o bucătărie moderna și organizată

Adina Meyers

9 bucătării rustice și ce trebuie să știi despre amenajarea lor

Adina Meyers