LifeStyle

Sub zapada? Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Toate uneltele Fiskars pentru zapada au fost concepute si gandite pentru utilizatori. Pe langa greutate redusa, durabilitate si rezistenta, uneltele Fiskars sunt ergonomice si elimina aplecarile dificile din timpul deszapezitului. In acelasi timp, muchia din metal sapa in zapada si in gheata mai dura.

Deszapezitul reprezinta o buna ocazie de a face miscare in aer liber, iar la sfarsit puteti sa va bucurati de rezultatul muncii depuse – o alee curata, usor accesibila. Inainte de a incepe, executati cateva miscari de incalzire si imbracati-va corespunzator. De asemenea, este bine sa alegeti unealta potrivita pentru ceea ce aveti de facut.

· Cazmalele si lopetile de zapada sunt solutia perfecta pentru curatarea curtilor mici si deszapezirea suprafetelor aflate sub nameti.

· Impingatorul de zapada este unealta potrivita atunci cand zapada poate fi impinsa intr-o singura directie, evitandu-se astfel sapatul sau ridicatul zapezii.

· Pentru curtile mari si pentru indepartarea eficienta a zapezii, Impingatorul sanie pentru zapada este cea mai buna solutie. Folosind forta picioarelor si a spatelui este foarte usor sa degajati portiuni mari de zapada, evitand efortul asupra mainilor si umerilor.

· Pentru soferii iscusiti, e intotdeauna bine sa aveti in dotare Lopata pentru masina Snow Light atunci cand va deplasati cu masina in conditii de iarna si pe drumuri periculoase. 

Reinventam uneltele de zapada

Gama de unelte pentru zapada Fiskars sunt un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Fiskars este parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incat lucrul in curte si gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut – asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul.

 

Related posts

Module inteligente care se transforma in mobila de care ai nevoie

Adina Meyers

Maestrul Gheorghe Zamfir, invitat de onoare în spectacolul The Red Guard Choir de la București

Adina Meyers

La ce probleme să te aștepți dacă vrei să cumperi o mașină cu peste 200.000 de km? 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe