LifeStyle

Stima noastră și mândria, București – periferia!

Cu Firea la comandă, Pimăria Bucureștiului are planuri mari pentru cartierele periferice ale Capitalei. Și aici nu ne referim doar la cartierele care sunt la periferie din punct de vedere geografic, ci și la cartierele care sunt la periferia civilizației.

Să luăm drept exemplu cartierul Rahova. Primăria vrea să-l transforme într-o zonă turistică. Pentru că centrul Capitalei arată impecabil, zonele de promenadă promise au fost deja inaugurate, pistele de bicicletă rivalizează cu cele daneze și, deci, e timpul să trecem la coafarea periferiei.

Evident, a sunat ceasul și ne-am trezit și am realizat că, de fapt, arhitectul șef (habar nu am cine e, așa că nu mă întrebați) s-a legat la ochi, a pus degetul pe o hartă a Bucureștiului și a nimerit pe Rahova.

Proiectul este măreț: zonă de promenadă de la Piața Unirii până la Piața de flori, Piața de flori modernizată și o parcare. Un plan excelent, care va fructifica potențialul turistic al zonei.

Citiți restul articolului pe Academia Cațavencu!

Related posts

Marele Gatsby revine la Revelionul Intercontinental

Adina Meyers

O calatorie pe un taram minunat

Adina Meyers

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe