LifeStyle

Stilistul momentului in Bucuresti: tot ce trebuie sa stii despre Raluca Racovita

Din fericire, industria frumusetii a evoluat nespus de mult in ultima persoana, iar capitata a devenit leagan pentru numerosi stilisti cu experienta. Dintre acestia, Raluca Racovita, numele care sta in spatele popularului salon 1 Dream Beauty Studio, se remarca printre cei mai buni.

Daca te afli in cautarea unui stilist cu maini de aur si cu talent in a relationa cu oamenii, cu siguranta vei fi extrem de multumita de serviciile prestate de Raluca Racovita. Afla din radurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti!

Raluca Racovita…

…a lucrat mai intai ca model. Experienta de fotomodel i-a permis sa deprinda secrete ale meseriei de la hairstylisti si makeup artisti si sa inteleaga frumusetea in toate formele ei. Raluca Racovita a beneficiat astfel si de experienta podiumului, care a ajutat-o sa isi tina emotiile in frau.

…este Vicepresedinte al Asociatiei Sportive din Iasi. Ne place se aflam cat mai multe din viata hairstylistilor, iar pozitia ocupata de Raluca Racovita spune multe despre capacitatea sa de a-si asuma responsabilitati si de a actiona pe pozitii de conducere.

…are de partea sa o experienta de mai bine de 15 ani in frumusete. In acest timp, cel mai bun stilist din Bucuresti a lucrat cu reviste din Romania si din strainatate, iar portofoliul bogat acumulat ii pune in evidenta creativitatea si imaginatia bogata.

…crede ca frumusetea e o arta. Din fericire, am inceput sa intelegem ca frumusetea inseamna mai mult decat o seama de calitati care ne sunt oferite de la nastere. Frumusetea poate fi valorificata, atuurile noastre pot fi puse in evidenta, iar defectele camuflate de mana unui stilist priceput. Frumusetea e si stare de spirit si bunatate, astfel explicandu-se de ce anumite femei superbe nu ne spun nimic, in timp ce altele ce nu sunt atat de inzestrate stralucesc pur si simplu.

…e experta in coloriometrie, vopsit prin tehnica balayage, decolorari, decapare, tunsori pentru femei, dar si machiaj profesional de seara si de zi. Iata cel mai puternic motiv pentru care o consideram pe Raluca Racovita cel mai bun hairstylist din Bucuresti. Domeniile in care e experta sunt vaste si acest lucru subliniaza atat profesionalismul si talentul tau, dar si pasiunea pentru ceea ce face. Raluca Racovita este o persoana care adora sa invete si sa se desavarseasca continuu.

…are ochi incercat si experienta de partea sa. Un stilist bun este acela care e capabil sa execute tunsori, machiaje, coafuri care sa ti se potriveasca perfect. Raluca Racovita va porni de la trasaturile tale, va tine cont de culoarea ochilor si a parului, de subtonul tenului, de calitatile si defectele tale pentru a te face mai frumoasa ca niciodata.

….adora schimbarile de look. Daca visezi la un look rebel si te intrebi cine ti l-ar putea oferi in Romania, Raluca Racovita este raspunsul. Unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti adora schimbarile si se simte provocata de o misiune care pare imposibila. Va fi in acelasi timp sincera cu tine si iti va spune ce ti se potriveste si ce nu.

…a primit numeroase recenzii pozitive de la clientele sale. Pana la urma, in hairstyling nu conteaza cat de bun esti sau cat de priceput te dovedesti, ci reactiile clientelor tale. Raluca Racovita pune mare pret pe multumirea femeii din fata sa, pe care a aranjat-o, si se va asigura ca nu pleci pana ce nu esti complet satisfacuta. Se va comporta precum acea prietena buna si dezinteresata de care aveai nevoie.

…a realizat pentru prima data un look balayage in Bucuresti. Un stilist de geniu va sti ce are potential de a fi e la moda inainte chiar ca tendinta sa se afirme. Raluca Racovita este expert in balayage si s-a specializat chiar inca dinainte ca tehnica sa devina celebra. Astfel, a fost primul hairstylist din Bucuresti capabil sa recreeze acest look.

…te machiaza, te tunde, te coafeaza si te vopseste in acelasi loc. Mai ales atunci cand te grabesti, stii cat de important este sa te aranjezi din cap pana in picioare in acelasi loc. Raluca Racovita iti pune la dispozitie servicii complete in cadrul salonului sau, iar tu vei iesi cu un zambet imens intiparit pe buze.

…sustine formarea noii generatii de hairstylisti. Daca mai aveam nevoie de un motiv pentru a o declara „stilistul momentului”, tocmai l-am gasit. Raluca Racovita organizeaza cursuri pentru tinerii pasionati de hairstyling, in care urmareste sa le ofere acestora o mana atat de necesara de ajutor. Afla mai multe informatii despre aceasta initiativa de pe http://www.balayage.ro.

Speram ca te-am convins si pe tine ca Raluca Racovita chiar este omul momentului in industria de hairstyling. Consulta blogul personal al stilistei, http://www.ralucaracovita.ro, si afla mai multe informatii despre unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti. De acum incolo, stii la cine sa apelezi atunci cand vrei sa radiezi de frumusete!

Related posts

Rowenta îți oferă trei ani garanție extinsă pentru gama de aspiratoare ultraperformante

Adina Meyers

KULT! design interior cu poveste

Adina Meyers

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Adina Meyers